Bir tür yasalar üstü "tecrit ve imha" yöntemiyle mi karşı karşıyayız?

Yapay zeka programlarıyla yönetilen ByLock türevi networkler üzerinden yaşam alanlarını gasp eden paramiliter çeteler 

Vatandaşın etnik kimliğini, inancını, siyasi görüşünü, kadınlığını hedef  alan itibarsızlaştırma düzeneklerinin kaynağı soruşturulmuyor. Onur ve haysiyeti hedef alan, can ve mal güvenliğini tehlikeye atan saldırılar, yapanların yanına kâr kalıyor. Yıllara uzanan itibarsızlaştırma piyasasında rol alanlar ve bu piyasadan nemalananlar Emniyet ve Yargıdaki cemaat/hemşerilik/siyasi parti çıkar ağlarıyla korunuyor. 

Toplumsal barışı tehdit eden cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar ağlarıyla saldırıyorlar

2011-2012 tarihlerinde startı verilen, Ocak 2014'ten sonra nitelikli hale gelen, 2015 Kasım'ında derinliği ve kapsamı artan bir karalama ve iftira kampanyası başlattılar. Birinci dereceden yakınlarımı, kurdukları tezgahlarla benden uzaklaştırdılar. Mahalle aralarında gezen çocuk istismarcısı adi çetelerin konut dokunulmazlığımı ihlal ederek  evimde uygunsuz içerikler ürettiklerini Twitter'a servis ettikleri görüntülerden tesadüfen öğrendim. Zan altında bırakmaya programlı itibarsızlaştırma düzeneklerini kuranlar muhtemelen hikâyesi önceden yazılmış bir kumpasla veya şaibeli bir ölümle beni adım karalanmış biçimde gömmeyi planladılar. Eski eşimin 2016'da evlendiği 3.eşi TMSF avukatlarından Nagihan Gür Altaylı'nın başını çektiği itibarsızlaştırma düzeneklerinde olası bir nefret suçu/saldırısı neticesinde ölümüm halinde maddi manevi çok daha kazançlı çıkacaklardı.  2020 Haziran ayında evimde uzandığım yerde kaynağı muamma bir kimyasal zehirlenme yaşadım. Demek ki artık evlerimizde bile güvende değiliz.  

İTİBARSIZLAŞIRMA SALDIRILARINDA SAĞ VE SOL PARAMİLİTER YAPILANMALARI AYNI ANDA DEVREYE KOYAN "PARALEL DEVLET NETWORKÜ"NÜ KULLANDILAR

Telefonlara ve sosyal medya hesaplarına sızan casus yazılımlarla, Anlık çoklu konum tespitleri yapan yapay zeka programlarıyla ve birbirlerine eklemlenen networklerle saliseler içerisinde bulunduğunuz her yere aleyhinizde ürettikleri manipulatif bilgi ve belgeleri servis eden ve bu işi otomasyona bağlayan düzeneklerle saldırıyorlar.

OCAK 2014*'TEN BU YANA GİTTİĞİM HER YERDE KARŞIMA ÇIKAN İZAHA MUHTAÇ GERİBİLDİRİMLERİ KAYIT ALTINA ALDIĞIMDA, ÇAĞA UYARLANMIŞ HUKUK DIŞI BİR TÜR " TECRİT VE İMHA" YÖNTEMİYLE KARŞILAŞTIM: BKNZ(*Ocak 2014 eski eşim Fatih Kemal Altaylı'nın ayrı eve çıktığı tarihtir)

"Birileri" düğmeye bastı ve Bylock'u misliyle aşan networkler üzerinden itibarsızlaştırma saldırısının PİMİ ÇEKİLDİ.

Ortalığa servis ettikleri manipulatif bilgi ve belgelerle, eş zamanlılık ve eşgal benzerlikleri gibi profesyonel dikkat çeldirmelerle yaptıkları itibarsızlaştırma saldırıları 2014'ten bu yana devam ediyor.

Bunlardan bazılarını örnek olarak sıralamak gerekirse:

- 2014-2015 Kadıköy Dila Otel'de gerçekleşen ODM 1. ve 2. basamak seminerleri /   Seminerde katılımcılardan Dr. Cüneyt Karabiber ve taifesinin  izaha muhtaç hal ve tavırlarıyla karşılaştım. ODM Facebook sayfasından hiçbir açıklama yapılmadan çıkarıldım. Sayfa moderatörü Tülin Dövücü'ye sorduğumda bir yanıt alamadım. AYRICA otele girişimi kayda alan istihbaratçıların yazışmaları sosyal medya diyaloglarından çıktı. Hesaplara sızan kurgucu/montajcı siber kumanda masalarının beni "o*ospulukla geçinen bir ajan" olarak lanse ettikleri anlaşıldı. 

- 2014 - İki günlük Kapadokya gezisinin aslında eski eşimin ve avukat sevgilisinin başlattığı, sosyal medyada eski Bank Asya çalışanı Neslihan Karakaş'ın etkin olduğu kumpaslar dizisinin ilklerinden biri olduğunu öğrendim.

- 2015 / Manpower aracı kurum tarafından yönlendirildiğim iş mülakatlarını yapan kurum ve kişilerden gelen izaha muhtaç geribildirimler aldım. Benzer bir durum 2016/17 Öğretmenlik başvurusunu yaptığım Maltepe ilçe Milli Eğitim'de yaşandı.

- 2017 - Beşiktaş /Aydınlıkçı çevreden bir arkadaşın referansıyla gittiğim avukat Fatma Canan Kırpaçlar'ın yılgınlık veren yaklaşım tarzını ve izaha muhtaç yargılarını, referansı veren arkadaşıma da aktardığımda o da çok şaşırmış ve Baroya şikayet etmek gerektiğini söylemişti.

- 2017- 2022 - Davalarımın, hukuki süreçlerimin görüldüğü Yargı ve Emniyet birimleri benden önce beni zan altına bırakan manipulatif bilgi ve belgelerin iletildiği asıl yerler oldu.

- 2016 - Liseden arkadaşım Yıldız'la birlikte ve daha sonra bir kez de tek gittiğim Koşuyolu Medipol'deki kadın jinekoloğun izaha muhtaç uygunsuz hal ve tavırlarıyla karşılaştım. Başka bir olayı 2021'de Maltepe Camii'nin altındaki diş polikliniğinde yaşadım. Dişçi koltuğuna dahi oturtmadan profesyonelliğe sığmayan tavırlarla röntgene bakıp "bu diş bitmiş" diyerek beni gönderdi.

- 2016 - Kadıköy/ KPSS kursu / Ulusalcıların ve aydınlıkçıların ayak işlerini gören Kadıköy'ün solcuları, aleyhimdeki manipulasyonları buraya da taşıdılar. Tuhaf sorgulayıcı tiplerin sınıfa girip çıkmaya başlamasından ve sergilenen dengesiz tavırlardan dolayı kursu yarıda bırakmak durumunda kaldım. 

- 2016 - 2017 Taksim / Özgür Üniversite akşam seminerlerinde katılımcılardan bir çift (Yeliz-Ahmet çifti) muhtemelen aleyhimdeki süreçlerde kandırılan kişilerdi. Seminer hocalarımızdan Cengiz Gündoğdu'nun da aleyhimde manipule edildiği ortadaydı.

-  2017 - Oğlumun gittiği Okul yönetimleri ve rehberlik servisi /Dragos Bahçeşehir Ortaokulu Rehber öğretmeni Özge Gürsoy iletişim çabama geri bildirim vermeyerek beni okul sürecinden ekarte etti. Üstelik o vakitler henüz 12 yaşında olan oğlumla ilgili gerek hukuki gerekse pedagojik açıdan yaşanan hassas sürece dair aramızda geçen görüşmeye rağmen... Okulda bana karşı açılan cephe öyle bir boyuta ulaştı ki oğlumu görmek için gittiğimde okul müdiresi, yardımcısı ve başka bir rehber öğretmen tarafından kriminal bir vakaymışım gibi toplantı odasına çekildim. Aleyhimdeki manipulasyonunun  izleri  Dragos Uğur Lisesi'nde de vardı. 

2013-2014 ve sonrası - Rehber öğretmen olan ablamın da çalıştığı Erenköy Kız Lisesi Sanat Tarihi Öğretmeni Ebru Kan (Hem ikamet ettiğim yerde hem de bulunduğu başka ortamlarda aleyhimdeki yalan ve iftiraları ortalığa servis eden isimlerden biri. Cemaat/hemşerilik çıkar ağlarına hizmet eden bir diğer isim Trabzonlu Hülya'dır)

- 2018 - Ziverbey'deki binada kira gelirimi sabote etmeye yönelik Naci Demirbilek'in iftira ve kumpas girişimi bütün apartman sakinlerinin gözü önünde yaşandı.

- 2018 - Emniyetten soruşturma talebinde bulunduğum şaibeli daireden Fatma Karasu'nun algı yönetimi ve kumpas girişimi. 

- 2019 - Oğlumun siber ve akran zorbalıklarına maruz kalıp kalmadığının araştırılması için bilgisayar ve te telefon hattının incelenmesi, yaşadığı evdeki yetişkinlerin soruşturulması yönündeki savcılık başvurumun akıbetini öğrenmek için Maltepe Emniyetinden yönlendirildiğim Maltepe Gülsuyu Polis Merkezi yetkilisi,

Soruşturmalar layıkıyla yapılmadan kapatıldı (ilki Savcı Seyit Ahmet Doğru- 2019/31360. ilk talebe gelen kyok'a itirazım kabul edilmedi. Madde madde somut kaygılarımı aktardığım 2019/34800 no'lu ikinci savcılık soruşturması da ilki gibi işlevsiz hale getirildi).

- 2015 -2016/ 2017 Kadıköy Halk Eğitim / Her çeşit insanın olduğu bu ortama manipulatif bilgi ve belgeleri servis etmekte hiç zorlanmadıkları ortadaydı.

2016 - Otuz yıl evvelki erkek arkadaşım Alaaddin yıllardan sonra bana telefon açıp erotik bir rüya gördüğünü, gördüklerinin gerçek gibi olduğunu ve bunun etkisinde kaldığını aktardı (Psiko-siber algı/zihin oyunlarına dair işaretler bunlar. Ürettikleri pornografik içeriklerlerle insanların bilinçaltıyla istedikleri gibi oynuyorlar.)

- 2016 - İtibarsızlaştırmanın yoğun bir saldırıya dönüştüğü 2016'da bir anda karşıma çıkan, örtük imalarla dolu bir-iki TUHAF telefon görüşmesinden sonra iletişimi kestiğim, Lise'den arkadaşım Emniyet Teşkilatından emekli Türkan.

Oğlumun sağlığı ve güvenliğine ilişkin endişelerim üzerine 2019 Şubat'ında soluğu Anadolu Cumhuriyet Savcılığında aldım. Ne var ki arka arkaya işlevsizleştirilen soruşturma taleplerime bakan savcılardan birinin blog yazımı gerekçe göstererek açtığı davada, duruşmadan iki gün önce yazılı savunmamı mahkemeye iletmeme rağmen "KAÇAKLAR VE ARANANLAR LİSTESİNDE" olduğum gerekçesiyle iki polis tarafından evimden alınarak polis merkezine götürüldüm. 

- 2019 - Kartal Kentplus Site Güvenliğinden soyadını vermeyen Yusuf adındaki Amir Yardımcısı. 19 Ağustos 2019 günü gelişen bir olay - YUSUF adındaki Kartal Kentplus site güvenlik personeli, ileri psikolojik tekniklerle çocukları kumanda eden istismarcı çeteye dahil biri değilse benim çocuğuma kefil olacak cesareti nereden buluyor? [Bu şahsın kayda aldığım tartışmanın son kısmındaki ifadeleri izaha muhtaçtır] Çocuklara yönelik suçları araştıran, internetteki dark web'lerden haberdar bir sosyolog ve evladının sağlığı ve güvenliği için çalışan bir anne olarak bu cesaretin sorgulanması gerektiğini düşünüyorum. Çocuk istismarcısı organize çeteyle bağlantıları araştırılmalıdır.  Oğlumun babasıyla kalmaya başladığı 2017 Ekim'inden beri ona ulaşmak için uğraştım. sitenin güvenliğinde küçük düşürücü hal ve tavırlar yüzünden bir de böyle tiplerle uğraşmak durumunda kaldım. Babanın ve eşinin 6284 sayılı kanunu defalarca suiistimal ederek açtıkları hakaret gerekçeli dava ve  soruşturmalarda oğlumun da yaşadığı ve 100 m yaklaştığımda tutuklanmam için her tür oyun ve tezgah kuruldu. Güvenlik firması da onlara çalıştı. 

- 2020 -  Maltepe İlçe Nüfus Müdürü ve bir personeliYeni kimlik kartı işlemlerim esnasında uygunsuz ve tutarsız tavırlara maruz kaldım. Aynı gün tutanak tutulmasını istedim ve durumu aynı binada bulunan Kaymakamlığa bir dilekçeyle bildirdim. 

GERÇEK LİSTE BUNDAN ÇOK DAHA AYRINTILI VE UZUN...





Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler