Çocuk istismarcısı para-militer yapılanmaların etki gücü

Kurumsal destekli siber ve akran zorbalıklarına karşı mücadele eden bir anne ve konuya hakim bir sosyolog olarak bu mücadelemde maalesef istediğim kadar yol kat edemedim. Verdiğim uzun soluklu mücadelede önüme engeller koyan resmi ya da sivil herkesin gereken cezaları almalarını ümit ediyorum.

Zaman zaman kürsülerden etnik kimlik ve siyâsi oy tercihi ile terör arasında bağlantı kuran devletin üst düzey temsilcileri oluyor. Bunlardan güç bulan kişi ve kurumların bizleri fişlemek ve kriminalize etmek için kayıt altında tutulan parmak izimize kadar tüm kişisel bilgilerimizi para-militer çeteler eliyle kullanması kaçınılmazdır. Hiçbir yasa veya ahlaki kriter taşımayan saldırlar karşısında ne kendimizi ne de çocuklarımızı koruyabiliyoruz. Bunun için yargıda başvurabileceğimiz kurumsal bir muhatap yok ***. Böyle devlet ahlakı olmaz.

Bir çocuk, henüz on iki yaşındayken babasından döndüğünde annesine "oranı buranı çekip internette satıyorsun""sen o...ulukla geçinen bir pedofilsin"diyorsa, "Sen Kürt'sün, babam Çerkes ama ben Türk'üm" demeye başladıysa normal şartlarda olması gereken şudur; çocuğa bu ağır ithamları ve devşirmeci idelojik yönlendirmeyi kimlerin zerk ettiğini bulmak ve gerekeni yapmak. Ancak devletin hakimi, savcısı, polisi malesef doğru olanın değil sapkın çetelerin yanında saf tuttu. Oğlumun 2017 Ekim ayında babasından geldiğinde sarf ettiği ağır sözler neticesinde yaşadığımız büyük münakaşa bize bu tuzakları kuranların ekmeğine yağ sürdü. 

Demek oluyor ki; 

* ortada siber ve akran zorbalıkları var
* pedofili suçu var
* fuhuş var
* çıkar ağlarına çalışan kişi ve adreslerin yalancı şahitlikleri var
* zan altında bırakmaya programlı bilgi ve belge üretimi var
* onur ve haysiyeti hedef alan negatif algı yönetimi var

Kadına da çocuğa da ganimet gözüyle bakan hukuk dışı devlet yapılanmaları mercek altına alınmalıdır

(***) Anne ve çocuğu merkeze koyması gereken mahkemeleri, kurumlara çökmüş cemaat/hemşerilik kadrolarının nitelikli iftiralarıyla arkadan dolanarak maniple edenlerin (Anadolu 11. Aile 2017/75, Anadolu 14.Asliye Ceza 2018/59, Anadolu 7. Asliye Ceza 2017/437,  Anadolu 27.Asliye Ceza 2022/642, Anadolu 19.Aile 219/273), çocuğun güvenliğini öncelemesi gereken savcılığın (Anadolu Savcılık 2019/31360 soruşturma talebi, kyok kararına itiraza red, yeniden başvuru 2019/134800 ve yeniden kyok kararı ) çocuk istismarcılarıyla bağlantılarının araştırılması ve açığa çıkartılması gerekirdi.

Emniyet/İstihbarat servislerinde belli klikler ek gelir olarak NİTELİKLİ İFTİRA piyasasına çalışıyorlar

Dava soruşturmalarını nitelikli iftira düzenekleriyle, yalancı şahitliklerle, profesyonel dikkat çeldirmelerle manipule edenler kimdir?

Paravan dairelerde fuhuş ve fuhuşa yer temin etme, çocuk istismarları, pornografik içerikler dahil manipulatif bilgi ve belge üretimi, cemaat/hemşerilik çıkar ağları üzerinden ayarlanan yalancı şahitlikler, konut dokunulmazlığı ihlalleri, eşgal benzerlikleri ve eş zamanlıklarla kişiyi zan altında bırakan profesyonel iftira düzenekleri, siber saldırılarla bitmek bilmeyen telefon ve internet sahtekarlıkları gibi organize birçok suç işleniyor. Sürekli olarak bizleri zan altında bırakmaya programlı profesyonel manipulasyonlara imza atılıyor.

* Liyakatin yokluğu toplum tabanına sirayet eden ahlaki yozlaşmanın başat unsurudur.






Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler