Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler

Ayyıldız ismini tekellerine alan hacker grubunun yasa ve ahlak dışı eylemleri

2016'nın başlarında Fahrettin Damga'ya konuk olan Ayyıldız timi ve türevleri Paralel Yapılanmanın palazlamasıyla yasa ve ahlak dışı çetelere dönüştü. Tv programında açıkça ifade etmekten çekinmedikleri suçlar zaman içerisinde sistematik çocuk istismarlarını kapsayan bir çeteleşmeye evrildi. 

Çağın para-militer gücü olma vasfına bile sahip olmayan ancak durumdan kendilerine vazife çıkaran düşük profilli karakterlerin sebep olduğu suçlar devletin sorumluluk alanına girer. Bayrağı kirli çıkar ilişkilerinin kamuflajı yapan maskeli şarlatanlara imkan tanıyanlar kimdir?

Örtük ödeneklerle sıradan, cahil insanlara yandaşlık üzerinden muhbirlik/istihbaratçılık yaptıranlar, ortaya çıkan yasa ve ahlak dışı suçların da müsebbibi sayılırlar.

Kontrolden çıkan istihbarat/muhbirlik ağı dijital manipulasyon ve fuhuş çeteleriyle iç içe geçen, sınır aşırı siber çetelere, dark wep oluşumlara eklemlenen devasa bir suç yapılanmasına dönüştü.  Farklı çıkar gruplarının taşeronluğunu yapan ekipler 11-12 yaşlarındaki çocukları dahi organize suçlarda araç haline getirildi. 

Sahtekarlıkların neredeyse tümü Ayyıldız Timi çatısı altında dönüyor.

Siyasi görüş farklılıklarını ve muhalif kimlikleri bahane ederek fuhuş çeteleriyle işbirliği yapan dijital manipülasyon ve hacker timlerine en çok da milliyetçiler dikkat etsin! Bunlardan medet umanların ya kendileri yanlıştır ya da davaları...

Mehmet İshak Telli gibi "kahramanlar" hacker olmaya meraklı çocukları kullanarak  siber savaş ordusu kurdular. Özellikle 2014-2015 yıllarında bunu kendilerine iş edindiler. 

Hukuksuzluğu ilke edinmek mafya devleti olma yolundaki en belirgin adımdır, devletin uluslararası saygınlığını da ayaklar altına alan yegâne unsurdur.

Ayyıldız Tim ve benzer yapıların çocuklara yönelik bütün eylemleri suçtur. 18 yaşından küçük herkes Anayasada ve Türkiye'nin imzacısı olduğu Uluslararası sözleşmelerde çocuk olarak kabul edilir, devletin koruması ve güvencesi altında olmalıdır.

Siber Savaş Uzmanlığı adı altında her tür ahlaki, toplumsal, pedagojik ve hukuki kuralı ters yüz eden İnternet Timleri, bu işi suiistimal ederek boylarından büyük zararlara ve orman kanunlarının hakim olduğu yeni suç mecralarının oluşmasına sebep oldular. ÇÜNKÜ TEK BOYUTLU DÜŞÜNMEK GİBİ BİR KUSURLARI VAR. Her şey bir yana çocuklara birinci dereceden yakınlarının montajlandığı pornografik görüntüler izletenlerin milliyetçiliğine ve muhafazakarlığına TÜKÜREYİM! Milliyetçiliği ve Hamaseti kendine meslek edinenler parayı buradan kazanıyor. Baştan sona yanlışsınız.

YANDAŞLIK BAĞLARIYLA KENDİLERİNE YASALARDAN VE ORTAK AHLAKİ DEĞERLERDEN AZADE BİR HAREKET ALANI YARATTILAR:

* Eğer muhalif görüşlere sahip biriyseniz sizi hedefe koyuyorlar. Sadece çağrı bırakarak telefonunuzu ele geçirebiliyorlar: bknz. Telefonunuzu sizin bilginiz ve rızanız olmadan yönlendiriyorlar. [Türkiye'de Telefon ve İnternet güvenliği: Sektörle ilgili Etik Sorunlar: bknz.] Milliyetçi siber çetelere kurumsal destek devletin resmi birimlerinden ibaret değil. İstedikleri usulsüzlüğü yapacakları networklere sahipler 
 (Devlet yetiştirme yurtlarından iş sahibi yapılan gençlerin büyük çoğunluğu bulundukları yerlerde resmi/özel para-militer şebekelere çalışıyor). İnternet ve telefon yolsuzluklarında servis sağlayıcılarında çalışan elemanlarını kullanıyorlar. Sizi zan altında bırakacak manipulatif bilgi ve belge üretimini otomasyona bağlıyorlar.

* Hesabınızda gerekli yazışmaları aldıktan, gerekli delilleri yaratıp yerleştirdikten sonra, hesabınızı "sözde" hacker, özde newbie, lamer gruplara, Cyber Warrior, Ayyıldız timlerine devrediyorlar. Onlar da hacklemiş de belge bulmuş gibi propaganda yapıp Emniyete/İstihbarata, yarı resmi istihbarat elemanları üzerinden geri servis ediyor. 

KURUMLAR ELİYLE NİTELİKLİ İFTİRA SUÇLARINA İMZA ATIYORLAR. Devlet Kurumlarını Parmağında Oynatan Deepfake Çetesi: bknz

Suçun Maddi Delillerinin Üretilmesi - Nitelikli İftira SuçU (TCK 267)

Nitelikli iftira suçu, iftiranın maddi delil ve eserlerinin de fail tarafından üretilmesiyle suçun işlenmesidir. Suçun nitelikli halinde fail, hem iftira atmakta hem de iftira konusu fiilin işlendiğine dair delilleri üretmektedir.

15 Temmuz Darbe Kalkışmasının Sosyal Medya Troll Ayağı




* * *






Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları