Devlet Kurumlarını Parmağında Oynatan Ulusaşırı Deepfake Çetesi

Rasyonel hukuk devleti olmakla mafya devleti olmak arasında sıkışıp kalmak... 

Uzun süreden beri yaşanan olayları toplumcu bakış açısıyla, kimseden hiçbir beklenti duymadan sosyal sorumluluğumun bir gereği olarak Blog yazılarımda paylaşıyorum. Çocuğun bile "yabancı ikizini" yüz ve beden algoritmasıyla bulup nitelikli iftira düzeneklerinde kullanan bir suç yapılanmasının saldırılarına karşı mücadele ediyorum. İkna kabiliyeti çok yüksek bir teknoloji bu. Çok da tehlikeli. Yanı başımızda yaşanan kadın cinayetleri, kayıp çocuklar, şaibeli ölümler... birçok adli olayın arka planında belki de bu teknolojinin kötü ellere geçmesi yatıyordur.

[Yargı ve Emniyet Birimleri; adli görüntü ve ses incelemesi yapmadan, hesapların sahte olup olmadığı, telefon ve internet hattına dışarıdan müdahale edilip edilmediği tarafsız BİLİRKİŞİ incelemesinden geçmeden herhangi bir yargıya varmamaları konusunda EĞİTİLMELİDİR: Bknz. İftira, yalan tanıklık ve gerçeğe aykırı bilirkişi suçları mercek altına alınmalıdır: Bknz.]

Deepfake sadece görüntü ve ses manipulasyonlarından ibaret bir teknoloji değil. Deepfake, yapay zeka teknolojisinin bütün bileşenlerini içeren sofistike araçların devreye girdiği bütüncül bir saldırı yöntemidir. Telefon sinyalleri, eşgal benzerlikleri, eş zamanlılıklar ve daha başka birçok kriterin devreye girdiği düzeneklerle büyük sahtekarlıklara imza atıyorlar. En kilit kurumlarda etkin güce ulaşan ve ülke sınırlarının ötesinde iş yapan siber suç yapılanmaları yerellerdeki işbirlikçi organize çetelerle çalışıyorlar. Emniyet ve Yargıda uzantıları var. Fuhuş ve uyuşturucu çeteleriyle toplumun ve kurumların altını oyuyorlar. Siyasette, bürokraside, Yargıda kilit isimleri kaset/kumpaslarla dize getiriyorlar. Bu tür tezgahlarda özellikle kısa yollardan para kazandırma vaatleriyle "ödül/suça ortak etme/şantaj/tehdit" tuzağına çektikleri gençleri kullanıyorlar. 

Öncesi de olmakla birlikte profesyonel manipulasyonların geçmişi 2010-2011 yıllarına uzanıyor

İnşa ettikleri cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar ağlarında etnik, dini ve siyasi karşıtlıkları kullanıyorlar. Toplumun farklı kesimlerinde suçlarına ortak bulmakta zorlanmıyorlar. Sosyal ve fiziki çevrenizden buldukları ya da yerleştirdikleri kendi çıkar ağlarına çalışan kişileri nitelikli iftira düzeneklerinde kullanıyorlar. Dava soruşturmalarını yargıdaki uzantılarıyla bu kişi ve adreslere yönlendirerek yargı kararlarını manipule ediyorlar. 

NİTELİKLİ İFTİRALARIN AÇIĞA ÇIKMAMASI İÇİN RESMİ KANALLAR YERİNE MAHKEMELERİ ARKADAN DOLANARAK İŞ YAPIYORLAR. TEK BİR YERDE FİRE VERDİLER. KAYIT DIŞI ÇOK YÜKSEK GELİRİMİN, FARKLI BANKALARDA HESAPLARIMIN, ÇOK YÜKSEK HARCAMALARIMIN OLDUĞU YÖNÜNDEKİ İFTİRALARI BİR KARŞI DAVA DİLEKÇESİYLE MAHKEMEYE SUNDULAR. ANADOLU 19.AİLE MAHKEMESİ ONUR VE HAYSİYETİ HEDEF ALAN BU AĞIR İFTİRALARI GÖRMEZDEN GELMEYİ TERCİH ETTİ.

Organize çetelerin güdümündeki yargı birimlerinin "anne ve çocuk aleyhinde" aldıkları taraflı, bağımlı ve hatalı yargı kararları

Aleyhimdeki ağır ithamlarla benden izole bir evde akran ve siber zorbalıklarına maruz kalan oğlumu korumak için devletin aile mahkemeleriyle, satılmış savcılarıyla, satılmış cemaatçi polisleriyle mücadele ediyor olmam "hukuk devleti" iddiasındaki bir yapı açısından vahim bir durumdur.   

Emniyeti ve Yargı birimlerini çocuk istismarcısı onlyfans'çı çeteler mi esir aldı?!

YAVUZ HIRSIZLARIN ÖRGÜTLÜLÜĞÜ EV SAHİBİNİ BASTIRIYOR... KURUMLARDAKİ PARALEL YAPILANMALARI MADDİ MANEVİ YILGINLIK YARATMAK İÇİN TEYAKKUZA GEÇİREN CEMAAT/HEMŞERİLİK ÇIKAR AĞLARI MAĞDURU BİR KEZ DE MAHKEMELER ELİYLE MAĞDUR EDİYOR.

[Anadolu 11. Aile 2017/75 (velayetin değiştirilmesi), Çelişkili adliye psikolog raporunda imzası olan Özge Sönmez Psikolog /204521/ Fatih Kurtuluş Uzm.Psk.Dan./Pedagog /114613 (Bir yıllık kopuştan sonra 2017 yılında tekrar annesiyle yaşamaya başlayan 2005 doğumlu Cem'in adliye uzman pedagog görüşmesinde hafta içi annesiyle kaldığı ve annesiyle kalmaktan memnun olduğu sözleri kayıtlara geçmesine rağmen raporun tavsiye kararı anne ve çocuk aleyhine yazılıyor, Anadolu 11.Aile Mahkeme Hakimi ise son duruşmada sözlü olarak "çocuk 12 yaşından büyük olduğu için onun kararı" diyerek davayı doğru olmayan bir gerekçeyle anne ve çocuk aleyhine kesip atıyor), Anadolu 7. Aile 2017/361 (hakaret iddiasından beraat), Anadolu 18.Aile 2017/71 (hakaret iddiasından beraat), Anadolu 7. Asliye Ceza 2017/437 (hakaret iddiasından kovuşturma/takip kararı), Anadolu 14.Asliye Ceza 2018/59 (hakaret iddiasından hükmün geri bırakılması kararı), çocuğumun telefon ve internet hatlarının güvenliği ve yaşadığı evdeki yetişkinlerin soruşturulması talebimi içeren 2019/31360 ve 2019/134800  no'lu Anadolu Adliyesi savcılık başvurum (ilkinde soruşturma askıya alındı, soruşturma savsaklandı, itirazıma rağmen ikinci defa taleplerimin üzeri örtülerek kapatıldı), çocuğumun evinde yaşayan yetişkinlerin arka arkaya çıkardıkları taktiksel uzaklaştırma kararları, kazanılan davaların avukatlık masrafları için başlatılan icra takipleri, banka blokajları, soruşturma savcılarından birinin burada adının geçmesini "hakaret" gerekçesi yaparak açtığı dava Anadolu 27.Asliye Ceza 2022/642...]

Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler