Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Yıllardır Yargıda, Emniyette, sosyal hayatta ve internetin troll ağlarında eş zamanlı olarak örgütlenen paralel yapılanmanın saldırılarıyla mücadele ediyorum.

Haklı gerekçeyi görmezden gelerek belli güç odaklarının "işlevsel aparatı" olarak iş gören Hakimlerin/Savcıların hatalı kararlarıyla tek başıma mücadele etmekte takdir edersiniz ki yetersiz kalıyorum. Onurum ve evladımın sağlığı ve güvenliği için verdiğim mücadelede Aile Mahkemelerinin dahi önüme engel koyması, üzerinde uzun uzadıya düşünülmesi gereken vahim bir meseledir.

Anneyi ve çocuğu öncelemesi beklenen 6284 sayılı yasa gibi kıymetli bir yasayı amacının tam aksi yönünde kullanarak defalarca suiistimal ettiler. Aile Mahkemelerini, Savcılık birimlerini, Emniyet soruşturmalarını arkadan dolanarak manipule ettiler.  Anadolu 11. Aile ve ardından Anadolu 7.ve 14. Asliye Ceza Mahkemelerinin Emniyet soruşturmalarında nitelikli iftira suçunun maddi delillerini üretecek personellerini devreye koydular. Onur ve haysiyetimi hedef alan iftiraların çürütüleceğini en başta kendileri bildikleri için bu iftiraları resmi kayıtlara geçirmeden, mahkemeleri arkadan dolanarak kullandılar. Tek bir yerde fire verdiler, onu da Anadolu 19.Aile Mahkemesi görmezden gelerek üzerini kapatmayı tercih etti.

KURUMSAL YAPILARDA SAYGINLIK VARSA SAYGI DUYULUR, YOKSA DUYULMAZ

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Kurumlardaki yozlaşmayı ve topluma yansıyan düzeysizliği iliklerimize kadar hissettik

Dört yıl boyunca iletişim kanallarım tümüyle kesilen oğlumun sağlığı ve güvenliği için talep ettiğim savcılık soruşturmalarının üstü kapatıldı. 2017 Ekim'inde benim gözetimimden tamamen kopardıkları oğlumun birkaç ay sonra, 2018 Ocak ayında bir zehirlenme gerekçesiyle acile kaldırıldığını sonradan öğrendim. Anadolu 19. Aile Mahkemesinde görülen dava dosyasına hakimin sürece bütüncül bakabilmesini sağlamak adına koyduğum eklerden birinde oğlumun hastane kayıtları vardı. Acil kaydı ve laboratuvar testleri dava dosyasına girdikten sonra bu kayıtlar Yeditepe Üniversitesi Kozyatağı Hastanenin veri sisteminden silindi. Karşımızda Emniyet ve Yargıdaki uzantılarıyla kurumlarla koordine çalışan tehlikeli bir siber suç yapılanması var. 

ÇOCUĞUN YÜKSEK YARARI GEREĞİ MEDENİ YARGILAMA HUKUKUNUN RE'SEN ARAŞTIRMA İLKESİ yok sayıldı. (Anadolu 19.Aile 219/273 - Savcılık soruşturma no: 2019/31360 - Savcılık soruşturma no: 2019/134800). 

Oğlumun sağlığı ve güvenliği konusunda talep ettiğim ve yinelediğim savcılık soruşturmaları askıda bekletildi . İtirazım üzerine savcılıktan elden verilen dilekçeyle Maltepe Emniyetine, Maltepe Emniyetinden Gülsuyu Asayişe yönlendirildim. Oğlumun yaşadığı eve girip çıkan yetişkinlerin soruşturulması, oğlumun kullandığı telefon ve İnternet hattının incelenmesi yönündeki talebimi somut kaygı ve gerekçelerle sözlü ve yazılı olarak ilgili birimlere bildirdim. Evlerinde arka arkaya değişen yatılı Özbek/Türkmen uyruklu hizmetçilerin, Yozgatlı Gür'lerin15 Temmuz darbe kalkışmasından sonra TSK'den ihraç edilen Gökhan adındaki deniz subayının ve babanın eşi avukat Nagihan Gür Altaylı'nın çocuğum lehine soruşturulmasını bekledim. Hiçbirinden netice alamadım. 

Yinelediğim soruşturma talepleri işlevsizleştirildi

Aylarca askıda beklettikleri soruşturmayı dalga geçer gibi babayla sınırlı tutarak kapattılar. Oysa oğlumun yaşadığı evde şüphe duyacağım en son kişi oğlumun babasıdır. Baba Fatih Kemal Altaylı, eşi ve eşinin ailesi tarafından basireti bağlanmış, sağduyusunu yitirmiş bir adamdır.

Emniyet/İstihbarat ve Yargıda Paralel Devlet Yapılanmasının İzleri

Çocuğu öncelemesi beklenen yargısal süreçlerle ilgili kör noktalar ve çelişkiler var...

2014'teki anlaşmalı boşanmada bende olan velayet hiçbir somut gerekçe yokken, oğlumun ifadesi adliye pedagog raporunda benim lehimeyken 2019'da karşı tarafa geçti. Anadolu 11.Ailedeki karar duruşmasında oğlumun mahkemeye getirilmemesi hususunda babayla ortak karar almıştık. Buna rağmen benim ve avukatımın bilgisi dışında oğlumu ya da daha vahimi oğluma benzeyen başka bir çocuğu Anadolu 11. Aile Hakiminin odasında görüştürerek davayı manipule ettilerse konunun mercek altına alınması gerekir. 

Başka bir önemli konu referansla tuttuğum Erzurumlu avukat Rıza Yıldırım'la ilgilidir. Avukatımın davanın seyri için büyük önem arz eden Adliye Pedagog raporunu okumadığı, karar duruşmasında yaşadığım şoktan sonra ortaya çıktı. Aynı avukat, hakaret gerekçeli dört davadan biri olan Asliye 7.Ceza'da tek bir kelime savunma yapmadı. Referansla tuttuğum bu avukatın başka davalarda tecavüzcüleri savunan bir avukat olduğunu da maalesef sonradan öğrendim. Benim gibi kadın hakları aktivisti bir Blogger'ı, tecavüzcüleri savunan bir avukatla yan yana getiren muazzam bir network.

Taraflı ve Bağımlı Yargı Kararları: Anadolu 7., 14. ve 27. Asliye Ceza, 11. Aile, 19. Aile, 2019/31360 ve 2019/134800 no'lu savcılık soruşturmaları

Bugün "Cumhurbaşkanı'na Hakaret" gerekçesiyle açılan davalarda, kullanılan söylemin "hakaret" yerine "şok edici sözler" olarak değerlendirildiği emsal nitelikteki beraat kararları varken, evladımı on iki yaşından beri şahsi çıkarları uğruna harcayan TMSF Yozgat Kontenjanından Nagihan Gür Altaylı ile Fatih Kemal Altaylı'nın kendi Blog'umdaki paylaşımları "hakaret" gerekçesi yapmaları, yargıdaki hemşerilik/cemaat güç ilişkilerini devreye koymaları ve savunma dilekçelerimdeki haklı gerekçenin görmezden gelinmesi, hukukun suistimal edildiğini ortaya çıkaracak müzekkerelerin görmezden gelinmesi, haklı ve mağdur ben olmama rağmen soruşturmaları yürüten bir savcının Blog yazılarımı gerekçe göstererek hakaret davası açması (Anadolu 27.Asliye Ceza 2022/642) yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığı açısından sorunlu bir durumdur.

Anadolu 19.Aile Mahkemesi iki yıl, sekiz duruşma boyunca davalı karşı davacının kişilik haklarıma saldırı niteliğindeki "kayıtdışı yüksek geliri var, farklı bankalarda hesapları var" iftiralarını ispat edilmesi için uğraştı

Mahkeme "çamur at izi kalsın" mantığıyla yıllardır onur ve haysiyetime saldıran davalı karşı davacılar için taraflı ve bağımlı ve hatta sorumsuz ve ciddiyetsiz bir aracı kurum görevi gördü. Yaşananlar hukuki garabettir. Soruşturmalardan netice çıkmayan ağır iftiralarda "HUKUKTA İSPAT YÜKÜ" kuralı hiçe sayıldı. 

Anadolu Asliye Ceza 7. ve 14. mahkemeleri hangi somut gerekçeyle beraat vermedi?

Davacı tarafın yasaları ve adli birimleri taktiksel yollarla nasıl suistimal ettiklerini, evladıma ve bana verdikleri zararı ve hakir eylemlerini mücadelemin bir parçası olarak paylaştığım kişisel mecramda kendilerine "hakaret" ettiğim gerekçesiyle defalarca uzaklaştırma aldım. Anadolu 7. (2017/437) ve 14. ( 2018/59) Asliye Ceza kararıyla KRİMİNAL BİR VAKAYMIŞIM GİBİ Emniyet takibine alındım. Evlerine yüz metre yaklaştığımda tutuklama kararı çıkarttıkları için 2017 Ekim'inde henüz 12 yaşındayken babasıyla yaşamaya başlayan oğlumla bütün iletişim kanallarım kesildi. Oğlum o tarihten bu yana manipulatör yetişkinlerin arasında, kontrolsüz internette siber ve akran zorbalıklarının gölgesinde aleyhimdeki ağır ithamlara maruz kalarak yaşıyor.

İtibarsızlaştırma saldırıları sosyal ve fiziki çevredeki cemaat/hemşerilik çıkar ağlarına uzanıyor

2011'den bu yana kimin girip çıktığı belli olmayan, randevu evi gibi çalışan,  gece geç saatlerde normal kapı yerine yangın merdiveninden giriş-çıkışların yapıldığı, gruplar halinde gençlerin doluşturulduğu, tuhaf gürültülerin, tepinmelerin, pornografik iniltilerin yayıldığı paravan daire/ler var. 2018'de şaibeli daireyle ilgili mahalle karakoluna yaptığım soruşturma talebimin ciddiye bile alınmadığını, karakoldaki memurun "konu hakkında size geri dönüş yapılacak" demeseine rağmen hiçbir geri dönüşün olmamasından ve bahse konu olayların misliyle artmasından anladım. 

2019'da kanıtları ortaya çıkan konut dokunulmazlığı ihlallerinin dışarıdan değil binanın ve sitenin içerisinden yapıldığı anlaşılıyor. Çocuk yaştaki gençleri cezasızlık zırhı olarak uygunsuz içerik üretmekte kullanandılar. Üretilen manipulatif bilgi ve belgelerle beni ahlaki değerleri olmayan, dengesiz, düşkün biri gibi lanse edenler  Emniyet/İstihbarat ve Yargıdaki paralel yapılanmalardan bağımsız değiller. 

Organize suç örgütleri yargı ve emniyet birimlerinde etkin bir güce sahipler. Dava dosyalarıma yönlendirilen kiralanmış kalem memurlarına, Emniyet soruşturmalarını askıda bekleten emniyet görevlilerine, cemaat/hemşerilik networkleri üzerinden ayarlanan yalancı şahitlere cezasızlık politikası uygulanıyor.

BUNUN ADI DEVLET ELİYLE ONUR VE HAYSİYETE SALDIRIDIR.


KURUMLARDAKİ PARALEL YAPILANMALARI MADDİ MANEVİ YILGINLIK YARATMAK İÇİN TEYAKKUZA GEÇİRDİLER

[Anadolu 11. Aile 2017/75 (velayetin değiştirilmesi), Çelişkili adliye psikolog raporunda imzası olan Özge Sönmez Psikolog /204521/ Fatih Kurtuluş Uzm.Psk.Dan./Pedagog /114613 (Bir yıllık kopuştan sonra 2017 yılında tekrar annesiyle yaşamaya başlayan 2005 doğumlu Cem'in adliye uzman pedagog görüşmesinde hafta içi annesiyle kaldığı ve annesiyle kalmaktan memnun olduğu sözleri kayıtlara geçmesine rağmen raporun tavsiye kararı anne ve çocuk aleyhine yazılıyor, Anadolu 11.Aile Mahkeme Hakimi ise son duruşmada sözlü olarak "çocuk 12 yaşından büyük olduğu için onun kararı" diyerek davayı doğru olmayan bir gerekçeyle anne ve çocuk aleyhine kesip atıyor), Anadolu 7. Aile 2017/361 (hakaret iddiasından beraat), Anadolu 18.Aile 2017/71 (hakaret iddiasından beraat), Anadolu 7. Asliye Ceza 2017/437 (hakaret iddiasından kovuşturma/takip kararı), Anadolu 14.Asliye Ceza 2018/59 (hakaret iddiasından hükmün geri bırakılması kararı), çocuğumun telefon ve internet hatlarının güvenliği ve yaşadığı evdeki yetişkinlerin soruşturulması talebimi içeren 2019/31360 (savcı Seyit Ahmet Doğru) ve 2019/134800 (savcı Bekir Yeşiltoprak) no'lu Anadolu Adliyesi savcılık başvurum (ilkinde soruşturma askıya alındı, soruşturma savsaklandı, itirazıma rağmen ikinci defa taleplerimin üzeri örtülerek kapatıldı), çocuğumun evinde yaşayan yetişkinlerin arka arkaya çıkardıkları taktiksel uzaklaştırma kararları, kazanılan kumpas davalarının avukatlık masraflarından icra takipleri, banka blokajları, soruşturma savcılarından birinin burada adının geçmesini "hakaret" gerekçesi yaparak açtığı dava Anadolu 27.Asliye Ceza 2022/642...]

Ekte sunduğum video , yakın bir-iki arkadaşıma gönderdiğim 2020'de çektiğim bir videodur. 









Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler