MANİPULATİF BİLGİ VE BELGELERLE İŞLENEN DOXİNG SUÇLARI

Yapay zeka programlarıyla yapılan anlık konum tespitleriyle yıllardır gittiğim her yere beni zan altında bırakan manipulatif içerikleri servis ediyorlar. Çoluk çocuk demeden elinde akıllı telefon bulunan hemen herkesin* dahil edildiği bu tür organize suçları anonim hale getirmek istiyorlar. Oysa manipulasyonları üreten kumanda masalarını tespit ve bertaraf etmek çok da zor değil. Yeterki kurumsal bir irade ve saygınlık olsun. Ne var ki bu işlerin içinde davalarımın görüldüğü emniyet ve yargı birimleri de var**. 

(*) Tek tek bireylerin cezai sorumluluğu yoksa toplum sürüdür. Anonim suçlarda bireylerden ahlaki sorumluluk beklenmez. İnsanlar grup halde paylaşılan içeriklerin doğruluğuna bakmazlar. Anlık geyik ve eğlence konusu olan paylaşımların arka planında birçok insanı tehlikeye atan organize suç yapılanmalarının bulunduğuyla da ilgilenmezler.

(**) 2019 yılında Anadolu 19. Aile Mahkemesinde geçen "KAYIT DIŞI ÇOK YÜKSEK GELİRİM" olduğu iddiası 2 yıl 8 duruşma boyunca yapılan soruşturmalar neticesinde boşa çıkarıldı. Bu da demek oluyor ki yargı birimleri İSİM + SOYİSİM benzerliğiyle yapılan ve beni yıllarca zan altında bırakan saldırıların farkındaydı, ancak engel olmak için hiçbir şey yapılmadı.




Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler