Telefon ve İnternet üzerinden yapılan kurumsal destekli manipulasyonlar

Telekom şirketlerinde telefon ve internet güvenliğiyle ilgili büyük açıklar ve ihmaller var. Telefonlarımıza uzun yıllardır dışarıdan müdahaleyle "koşulsuz çağrı yönlendirme" yapıyorlar. Bunun için cevapsız çağrı bırakmaları yetiyor: bknz

Telefonları ele geçiren çağrılara veya sms mesajlarına bireysel olarak müdahale etmek imkansız 

Telefonunuzu çeteye çalışan elemanların telefonlarına yönlendiriyorlar ve tuzağa düşürdükleri kişilerin sizi aramalarını sağlıyorlar. İnternet fuhuş çeteleriyle ortak yürüttükleri bu saldırılarda ses dönüştürücü programlarla sizi zan altında bırakmakla kalmıyorlar, tuzağa düşürdükleri kişileri de maddi manevi zarara uğratıyorlar.

Telefonunuzu yönlendirdikleri çete elemanlarının HTS kaydını sizinkiyle aynı yere, mekana, binaya denk getirerek Emniyet soruşturmalarını kolayca manipule ediyorlar. Bu tür işlerde cemaat/hemşerilik çıkar ağlarına çalışan kişi ve adresleri kullanmayı ihmal etmiyorlar!

İsim ve eşgal benzerlikleriyle desteklenen, yerellerdeki fuhuş  çeteleriyle koordine yürütülen düzeneklerde isim + soyisim benzerlikleriyle yapılan banka havaleleri mercek altına alınmalıdır. Bana yönelik saldırıların soruşturması EN AZ 10 YIL geriye dönük olarak yapılmalıdır. Zira bu yöndeki iddialar Anadolu 19.Aile Mahkemesinde görülen bir dava dosyasında geçiyor. 

Ulus-aşırı siber çetelerin ülkemizdeki menşei fetö'ye ve Adnan Oktar sapkın tarikatı ve suç örgütüne dayanır. Onlardan türeyen irili ufaklı suç yapılanmaları siber çetelerle işbirliği kurarak toplumu adeta esir aldılar. Alevi, Sünni, Kürt, Türk, Çerkes, Solcu, Sağcı demeden devletin en kilit kurumları da dahil her yere sızarak toplumun kanını emiyorlar.

Arz/taleple çalışan paramiliter siber çeteler ve yereldeki işbirlikçileri yasalardan azade paralel ekonomilerini kurdular

Bana ve aileme yönelik itibarsızlaştırma düzeneklerini 2011-2012 yıllarında sosyal medyaya taşıdılar. Sosyal ve fiziki çevremizden buldukları ya da yerleştirdikleri kişileri nitelikli iftiralarda kullandılar. 2014 Ocak ayında (Eski eşimin evden ayrıldığı tarihtir) manipülasyonları profesyonel bir çeteye devrettiler. Yıllar içerisinde çevremdeki hemen herkesi aleyhimdeki seviyesiz işlerle tuzağa düşürdüler. Oğlumun ilkokuldaki sınıf velilerine varana kadar hiç kimseyi atlamamışlar. Bir tür yasalar üstü tecrit ve imha düzeneğidir bu.

2015 gemi azıya aldıkları yıldır

ByLock türevi iletişim ağları ve whatsapp türü grup mesajları üzerinden harekete geçiyorlar. Anlık/çoklu konum tespitleri yapan istihbarat yazılımlarıyla kişilere ait telefonları istasyon gibi kullanıyorlar. Sistematik karalama kampanyalarını birbirine eklemlenen networkler üzerinden ortalığa servis ediyorlar. 

15 Temmuz 2016 gecesi darbe kalkışmasının bastırılmasıyla bunlardan açığa çıkanlar kendilerine kaçacak delik aradılar. Ancak Yargı ve Emniyetteki güçlerini "renklendirme " usulüyle korunduklarını kendi dava süreçlerimden ve Emniyet soruşturmalarının seyrinden biliyorum.

Telefonlara dışarıdan müdahale eden organize çeteler AİLE MAHKEMELERİNİ manipule edecek güce ulaştıysa, konut dokunulmazlığım uygunsuz çekimler yapan çocuk istismarcısı adi çeteler tarafından yıllarca ihlal edildiyse, deepfake sorumluluk yasasının olmadığı bir ortamda bu programlar ergen troll çetelerinin elinde oyuncağa dönüştüyse, tehlikeli kimyasallar  mahalle aralarında dolaşan çetelerin elinde geziyorsa ... ortada bir irade ve güç boşluğu var demektir.

Yargı ve Emniyete uzanan çetelerin tüm engellemelerine rağmen kanıtlara kendim ulaşacaksam DEVLET NİÇİN VAR sorusunu sorma hakkım doğmaz mı?

Ekteki ekran görüntülerinde istenmeyen ve engellenen çağrıların bir kısmı yer alıyıor.




Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler