15 Temmuz Darbesine destek veren uluslararası siber çeteler ve taşeron troller


Paralel yapılanma birileri için bitmiş olabilir. Bizim için bitmedi. Saldırılarına kaldıkları yerden devam ediyorlar. Yargı ve Emniyetteki uzantılarıyla yıllardır maddi manevi yılgınlık vermeye programlı düzeneklerle saldırıyorlar.

Taşeron troller rüzgarın yönüne göre konumlanır. Zaman zaman bunun tersi de olur. Paylaşımdaki elemana ve ekibine olduğu gibi... 

O gece askeri darbe yaşansaydı kiralık troll çeteleri ağababaları tarafından ziyadesiyle ödüllendirileceklerdi. Ne var ki "renklendirme" usulüyle birbirinden çok farklı sosyal, siyasal, inanç çevrelerine sızdıklarından ve karşılıklı çıkara dayanan amorf ilişki ağlarıyla çalıştıklarından değişen pek bir şey olmadı. Adı üstünde TAŞERON TROLL oldukları için varlıklarını bukalemun gibi sürdürdüler.

Emniyet ve Yagı gibi kilit kurumlarda hemşerilik/cemaat/siyasi çıkar ilişkileri üzerinden kendilerine yıllardır KORUMA ALANI sağlayan bu şebeke, 15 Temmuz'da yaşadıkları hezimete rağmen hâlâ sülük gibi ensemize yapışmış vaziyette. Bizimle niçin bu kadar uğraştılar bilmiyorum. Sonuçta işlerini profesyonelce yapmaları gerekir. Yani tipik "VUR-KAÇ" TROLL TAKTİĞİ. Ama bunlar bizi kafaya taktılar. 2011-2012 tarihlerinden beri beni ve ailemi hedefe koyan cemaat/hemşerilik beslemesi kurumsal destekli siber yapılanma 15 Temmuz darbe kalkışmasından sonra da saldırılarını sürdürdüler. 

Müşterilerinin talepleri doğrultusunda iş yapıyorlar 

Yurt dışı ayağı da olan siber çetelere ve organize suç örgütlerine eklemlenen taşeron troller, yerelde Emniyet ve Yargıdaki cemaat/hemşerilik çıkar ağlarıyla ortak hareket ediyorlar. Bunların baskı ve oyunlarına direnen onurlu insan sayısı maalesef çok değil. HERKESE BİR FİYAT BİÇİYORLAR. 

Fuhuştan çocuk istismarlarına, nitelikli iftira düzeneklerinden uyuşturucuya, gaspa kadar her pislik var. Bunlara iş verenlerin hırslarına yenik düşmüş hasta ruhlu insanlar olduğu muhakkak.  Bütün şeytani oyun ve tezgahlara rağmen sık sık sayfamdan "kökünüzü kurutacağız" mesajını verdiğim için çıldırdılar. İte, çakala, sırtlan sürülerine diz çökmek bizim kültürümüzde yoktur, bunu bilmiyorlar. Ancak zaman içerisinde çevremden ve ailemden ahlaki ve bilişsel kapasitesi zayıf insanları bulup "ödül/suça ortak etme/manipulasyon/tehdit/şantaj" döngüsüne çektiklerinden durum benim açımdan çok cepheli bir savaşa dönüştü. 

Ekte sunduğum caps'lerde yer alan ve sosyal medyada troll ağlarını yöneten ekipten Emre Dedde. @ErkekDublaji adını kullanan şahıs, "Sadece Siyah" adlı facebook sayfasında "DARBE TİYATROSU" ifadesini darbe gecesinde troll ağlarına servis eden ilk isimlerdendir. 

Şahısın Maltepe Altayçeşme Mahallesi ve civarındaki düzenekle bağlantısı, profesyonel telefon ve internet sahtekarlıklarıyla yaptıkları oyun ve tezgahlar mercek altına alınmalıdır. Bunları koruyanlar ağır insan hakkı ihlallerinin, çocukların alet edildiği organize suçların ve sistematik istismarın suç ortağıdır.

SİYASET YAZDIKLARINA ALDANMAYIN

NE PİSLİK ARASANIZ VAR. Çocuk istismarları, fuhuş ve fuhuşa yer temin etme, jigololuk, kaset/kumpas şantajları, konut dokunulmazlığı ihlalleri, siber ve akran zorbalıkları, yasadışı dijital takip, pedofili türü sapkınlıklar, manipulatif bilgi ve belgelerle içierik üretimi ve troll ağlarına servisi, nitelikli iftira düzenekleri, profesyonel ekiplerle itibarsızlaştırma piyasası, profesyonel dikkat çeldirmeler, otomasyona bağlanan montajlar, hikaye ve kurgular...

Bunlar yıllardır sosyal medyayı esir alan itibarsızlaştırma ve dijital manipulasyon piyasasının ulus aşırı çalışan troll ekibidir

Kendisini Emre Dede olarak tanıtan bu şahıs, küçük yaştaki çocuklara internet oyunları üzerinden ulaşarak onlara yaşlarına uygun olmayan işler yaptıran, negatif telkinler veren, çocuklara meydan okuma/challenge görev listeleri olarak ağır şiddet videoları ve ebeveynlerinin montajlandığı pornografik görüntüleri izleten, psiko-siber yöntemlerle çocukların İRADELERİNİ KIRARAK telkine açık hale getiren ekibin etkin üyelerindendir.

Ekte sunduğum caps'lerde Emre Dede adlı taşeron trolün darbe gecesi 03:13 itibarıyla "Sadece Siyah" sayfasından yaptığı paylaşımlar ve kullandığı hesaplar yer alıyor:






Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler