Hak arayanı yargı eliyle kriminalize etmek bir devlet geleneği olmamalı.

Oğlumun sağlığı ve güvenliğiyle ilgili hukuki hak arayışlarımı neticesiz bırakmakla kalmayıp, dava bombardımanlarıyla beni sürekli olarak kendimi savunma durumuna düşürecek bir kısırdöngüye çeken kurumsal düzeneğin arkasında, beni "adliye koridorlarında süründürmeye ant içen" ve kurumlardaki güç odaklarından destek bulan TMSF Yozgat kontenjanından avukat Nagihan Gür Altaylı var: Bknz - Paralel Devlet Yapılanmaları: Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları. Anneyi ve çocuğu koruması beklenen 6284 gibi çok kıymetli bir yasayı amacının tam aksi yönde defalarca istismar ettiler. 

Kadına ve çocuğa yönelik kurumsal destekli sistematik zorbalık karşısında kurumsal bir irade bulamıyorum. Sapkın para-militer çeteler devletten daha güçlüymüş

Maruz kaldığım sistematik itibarsızlaştırma saldırılarını ve yargıdaki sorunlu işleyişi arşivlediğim Blog yazılarım 5. defa (ilk dördü eski eşim ve eşi avukat Nagihan Gür Altaylının sonradan birleştirilen savcılık soruşturmaları ve davalardı) ve bu kez bir savcı tarafından hakaret gerekçeli dava konusu yapıldı.




Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler