Yargıdaki uzantılarıyla çalışan siber çeteler dava dosyasına giren hastanedeki acil kaydını sistemden sildiler

Oğlum Cem'in bana haber bile verilmeden götürüldüğü Kozyatağı Yeditepe Üniversite Hastanesindeki acil kaydı ve laboratuvar test sonuçları Anadolu 19.Aile mahkemesindeki dava dosyasına girdikten kısa bir süre sonra Yeditepe Üniversite Hastanesinin online işlemler sayfasından silindi. Hastaneyi aradığımda anne ve babanın onayını alarak bu bilgileri iletebileceklerini söylediler. Online erişimim olan, ancak "birilerinin" müdahalesiyle silinen  laboratuvar test sonuçlarının birer örneğinin zaten Anadolu 19. Aile Mahkemesindeki dava dosyasına (Anadolu 19. Aile Mahkemesi 2019/273) girmiş olduğunu, buradaki MESELENİN, belgelerin sistemden BİRİLERİ TARAFINDAN silinmesi olduğunu kendilerine aktardım.

Çocuğumun babası ve babanın İSTİSMARCI avukat eşi ihmalkarlıklarının üstünü örtmek için, çocuğumu riske atma pahasına, Emniyet ve İstihbarata çökmüş para-militer siber çetelerden medet ummaktadırlar.

2017'de arka arkaya başlatılan soruşturma bombardımanı ve davaların bütüncül bir bakış açısıyla değerlendirilmesine olanak sağlayacak müzekkerelerden bir netice çıkmadı.  Dava dosyalarına giren ve re'sen soruşturulmayı gerektiren iddia ve ağır iftiraların bütün dava süreçleri boyunca yargı yetkililerinin dikkatini cezbetmemiş olması kabul edilemez bir durumdur.

Çocuklara yönelik psikolojik şiddet ve istismarlarla savaşan bir anne ve aynı zamanda konuya hakim bir sosyoloğum: Bknz. Çocuk istismarcıcı organize çetelerin hangi networkler üzerinden kurumlara sızdığını gayet iyi biliyorum.

* MAHKEME TUTANAKLARINDAN ORGANİZE ÇETELERE BİLGİ SIZINTISININ HANGİ KANALLARDAN  YAPILDIĞININ MERCEK ALTINA ALINMASI GEREKİRDİ, YAPILMADI.

* VERİ GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK, İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ DİJİTAL ÇAĞDA KURUMSAL BİR SORUMLULUK GEREKTİRİR.

YEDİTEPE ÜNİVERSİTE KOZYATAĞI HASTANESİ  LABORATUVAR KAYITLARININ SİLİNMESİNDEN SORUMLUDUR. 






Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler