Suçun Maddi Delillerinin Üretilmesi - Nitelikli İftira Suçu (TCK - 267)


"Nitelikli iftira suçu, iftiranın maddi delil ve eserlerinin de fail tarafından üretilmesiyle suçun işlenmesidir. Suçun nitelikli halinde fail, hem iftira atmakta hem de iftira konusu fiilin işlendiğine dair delilleri üretmektedir."(TCK - 267)

"Mağdura atılan iftira neticesinde, mağdur ile ilgili hapis cezası dışında adli veya idari bir yaptırım uygulanmışsa; iftira eden kişi, 3 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır " (TCK md. 267/7)

"Başkasına ait kimlik veya kimlik bilgilerini kullanma suçunun cezası, iftira suçunun cezası için yukarıda yaptığımız açıklamalar dikkate alınarak aynı şekilde belirlenir"  (TCK md.268)

"DAVACININ İŞBANKASI VE DİĞER BANKALAR NEZDİNDE HESAPLARININ İNCELENMESİNİ TALEP ETMEKTEYİZ. KAYIT DIŞI GELİRİNİN HAYLİ FAZLA OLDUĞU VE MALİ DURUMUNUN BOŞANMA KARARINDAN SONRA OLUMLU YÖNDE ARTIŞ GÖSTERDİĞİNİN KANITI OLACAKTIR."

Türkiye gibi muhafazakar bir ülkede tek başına yaşayan bir kadına bu denli mesnetsiz ve her manaya çekilebilecek ağır iftirayı hangi kaynak ve gerekçeyle ürettiklerini yargı önünde izah etmek zorundalar.

Cemaat/Hemşerilik networkleriyle devlet içinde ahlâktan ve yasalardan azade paralel devlet kurmuşlar.

Resmi kayıtlara geçen iftiralardan başka Emniyet/İstihbarat birimlerine servis edilen, resmi kayıtlara geçmemiş bilgi ve belgenin kaynağı nedir?

Beni zan altında bırakmayı hedefleyen bilgi, belge, ses, görüntü, sosyal medya hesabı, banka hesabı, e-posta hesabı her ne varsa teknik bilirkişi/uzman incelemesinden geçirilmesi gerekir. 

[ Adli Ses ve Görüntü İncelenmesi]

Modern Hukukta mahkemeleri arkadan dolanarak iş yapılmaz!


Hele ki ortada çocuk istismarı, sapkın/uygunsuz eylemler, konut dokunulmazlığının sistematik biçimde ihlali, fuhuş, "kayıt dışı çok yüksek gelir" ithamları havada uçuşuyorsa!

* Arka arkaya davalar açarak maddi manevi yılgınlık yaratmak, 

* yargı eliyle kriminalize etmek, 

*sapkın siber çeteleri kullanarak itibarsızlaştırmak,

* iftiraları güçlendirmek için oğlumu üç yıl boyunca alıkoyup aleyhimdeki iftiralara maruz bırakarak istismar etmek. 

Bu suçları işleyenlerle işbirliği içerisinde hareket edenlerin kimliği, adresi ortadadır.



[Anadolu 11. Aile 2017/75 (velayetin değiştirilmesi), Çelişkili adliye psikolog raporunda imzası olan Özge Sönmez Psikolog /204521/ Fatih Kurtuluş Uzm.Psk.Dan./Pedagog /114613 (Bir yıllık kopuştan sonra 2017 yılında tekrar annesiyle yaşamaya başlayan 2005 doğumlu Cem'in adliye uzman pedagog görüşmesinde hafta içi annesiyle kaldığı ve annesiyle kalmaktan memnun olduğu sözleri kayıtlara geçmesine rağmen raporun tavsiye kararı anne ve çocuk aleyhine yazılıyor, Anadolu 11.Aile Mahkeme Hakimi ise son duruşmada sözlü olarak "çocuk 12 yaşından büyük olduğu için onun kararı" diyerek davayı doğru olmayan bir gerekçeyle anne ve çocuk aleyhine kesip atıyor), Anadolu 7. Aile 2017/361 (hakaret iddiasından beraat), Anadolu 18.Aile 2017/71 (hakaret iddiasından beraat), Anadolu 7. Asliye Ceza 2017/437 (hakaret iddiasından kovuşturma/takip kararı), Anadolu 14.Asliye Ceza 2018/59 (hakaret iddiasından hükmün geri bırakılması kararı), çocuğumun telefon ve internet hatlarının güvenliği ve yaşadığı evdeki yetişkinlerin soruşturulması talebimi içeren 2019/31360 no'lu Anadolu Adliyesi savcılık başvurum (ilkinde soruşturma askıya alındı, soruşturma savsaklandı, itirazıma rağmen ikinci defa taleplerimin üzeri örtülerek kapatıldı), çocuğumun evinde yaşayan yetişkinlerin arka arkaya çıkardıkları taktiksel uzaklaştırma kararları, kazanılan davaların avukatlık masrafları için başlatılan icra takipleri, banka blokajları...]












Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler