Türkiye'de bir an evvel “Kötü amaçlı Deepfake Sorumluluk Yasası” Çıkarılmalıdır

Yargı ve Emniyet Birimleri; adli görüntü ve ses incelemesi yapılmadan, hesapların sahte olup olmadığı, telefon ve İnternet hatlarına dışarıdan müdahalenin olup olmadığı tarafsız bilirkişi incelemesinden geçmeden herhangi bir yargıya varmamaları konusunda EĞİTİLMELİDİR. [Türkiye'de Telefon ve İnternet güvenliği: Sektörle ilgili Etik Sorunlar: BknzToplumsal histeriye yol açan “Kötü amaçlı Deepfake" saldırılar için bir an evvel "Sorumluluk Yasası” çıkarılmalıdır. On yedi yıldır ikamet ettiğim binadan ve muhitten nitelikli iftira düzeneğine dahil olan kişi ve adresler KAMU HUZURU ve GÜVENLİĞİ adına tespit edilerek yargıya taşınmalıdır.

Benim şahsi olarak tanınmamı gerektirecek herhangi bir durum olmamasına rağmen kamusal alanda izaha muhtaç çok fazla lakayt durumlarla karşılaştım. Benzer süreçleri uzun bir zaman diliminde kayıt altına aldığımda ortaya şüpheye yer bırakmayacak sistemli bir manipulasyon düzeneği çıktı. Yakın çevremdeki insanların kamusal alandaki olağan dışı durumları benim kuruntum olarak değerlendirmesine aldırış etmeden süreci titizlikle takip ettim. Birinci dereceden akrabalarım dahil olmak üzere hiç kimsenin gaslightinge kalkışmaması ve oğlumla ilgili somut endişelerimi basite indirgemeye çalışmamaları için yanlış öngörülerle  hareket edenlerle arama mesafe koydum. Bkzn - "Taraflı, Bağımlı, Sorumsuz Yargı Süreçleri"

2014'te startı verilen itibarsızlaştırma düzeneklerinde rolü ve ihmali olanların ve bu saldırılardan maddi manevi nemalanmak isteyenlerin kimliği ve adresleri sır değildir. Buna rağmen kurumlar eliyle ve cezasızlık politikalarıyla korunmaktadırlar.

Saldırıları dizayn edenler beni resmi kayıtlarla suçlamıyorlar

Bunun yerine sanki genel ahlaka veya yasalara aykırı işlerim varmış ve bunların üzerini örtmek istiyorlarmış gibi Emniyet birimlerini ve Mahkemeleri arkadan dolanıyorlar. Çünkü resmi kanaldan mahkemelere sunamadıkları YALAN ve İFTİRALARIN çürütüleceğini herkesten önce kendileri biliyorlar. 

Tek bir yerde fire verdiler 

Sırtlarını yasladıkları paramiliter çetelerden aldıkları bilgilerle, "Kayıt dışı hayli yüksek gelirimin" olduğu iftirasını dava dosyasına geçirecek kadar kendilerine güvendiler. İnterpol'ün dahil edildiği (Hakimin sözlü ifadesidir) iki yıl sekiz duruşma boyunca yapılan soruşturmalarda ağır iftiralar boşa çıkarıldı. Anadolu 19.Aile Mahkemesi Hakimi davalı karşı davacının Avukat Serpil Alçın imzasıyla mahkemeye sunduğu onur ve haysiyeti hedef alan iftiralarına "hiçbir işlem yapma gereği duymadığını" söyleyerek bir nevi ev sahipliğini yaptı.

BOŞANMA KARARIMIN HEMEN AKABİNDE, 2014'DE DÜĞMESİNE BASILAN KURUMSAL ARKA PLANA SAHİP İTİBARSIZLAŞTIRMA DÜZENEĞİYLE İLGİLİ YANITLANMASI GEREKEN SORULAR VAR:


1- Yıllardır internet hattıma giren, şifrelerimi kırıp beni zan altında bırakan düzenekteki yasa ve ahlak dışı işler nelerdir? 

2- Whatsapp türü mesajlaşma uygulamalarında kişisel bilgilerimle kurulan oyun ve tezgahların kaydı tutulmuş mudur? Eşgal ve isim benzerlikleriyle kurulan tezgahların adli takibi yapılmış mıdır?

3- Kişisel bilgilerimin kullanıldığı kumpaslarda tuzağa düşürülenlerin, bilerek/bilmeyerek bu tezgahlarda rol alanların kimliği ve ne tür işlere alet oldukları tespit edilmiş midir?

4- Konut dokunulmazlığımın ve internet ve telefon hattımın güvenliğinin bundan sonra sağlanacağının garantisini verebilecek resmi devlet kurumları var mıdır?

5- Beni YILLARDIR zan altında bırakan, onur ve haysiyetimi hedef alan, hayatımı riske atan yasa ve ahlak dışı eylemlere dair Emniyet ve adli makamlara düşen görevler bu saatten sonra yerine getirilecek midir? 

6- Başta uygunsuz içerik üretimi olmak üzere, yasa ve ahlak dışı işlerde rol alan, FAİLKEN MAĞDUR GİBİ DAVRANAN kişi ve adresler tespit ve teşhir edilerek gerekli yasal süreçlerden geçirilecek midir
organize suçlarda bilfiil rolü olan çocuklarıyla ilgili resmi rehabilitasyon/ıslah süreçleri uygulanacak mıdır, yoksa sosyal/siyasal güç ilişkilerini kullanarak organize suçlardan sıyırmaya çalışaların lehine, benim ve evladımın alehine hareket etmeye devam mı edilecektir?


7- Mahalleli olarak evimizde, mahallemizde çoluk çocuğumuzun huzur ve güvenliği için kapsamlı bir tahkikatın ivedilikle yerine getirilmesinin önemi ilgili mercilerce yeterince idrak edilmiş midir? 


Profesyonel kurgular, eşgal benzerlikleri ve algı oyunları: Bknz





Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler