Hayatımız Türkiye'de işlerin nasıl yürüdüğünü gösteren lab sahasına döndü

Müesses nizamın "Devlet Networkü" elbette benim gibi yok hükmündeki Alevi Kürt bir vatandaşın lehine işlemeyecekti...

Bir muhalif olarak Türkiye'de işlerin nasıl yürüdüğünü üç aşağı beş yukarı biliyordum. Ancak çocuk istismarcısı sapkın para-militer çetelerin aile mahkemelerinden çıkan kararları manipule edebilecek güçte olmasını beklemiyordum: Bknz

Sağlı/sollu para-militer çeteleri aynı anda kumanda eden "derin" merkezler, kurumsal arka planı olan nitelikli iftira düzenekleriyle saldırdılar. Benim gibi çocuğuyla meşgul bir ev hanımını bundan en az 5-6 yıl evvel sinek gibi ezmiş olmaları gerekirdi. Hikâyesi önceden yazılmış şaibeli bir ölümle ortadan kaldırılmam hesaplandı. Ancak hesapları tutmadı. 

Bu işleri başıma açanlar, Samsun Çarşambalı Altaylı'lar ve Yozgatlı Gür'lerdir. Birbiriyle taban tabana zıt güç odaklarının eş zamanlı olarak devreye girmesiyle aleyhimdeki nitelikli iftira düzenekleri ve yalancı şahitlikler için düğmeye bastılar. 

Eski kayınvalidem Melike Altaylı'nın hemşerilik ilişkilerini, eski kayınpederim Albay Ziyaettin Altaylı'nın ve Kürt düşmanı yeğeni Celal Altaylı'nın TSK bağlantılarını, Samsun'da katledilen devrimci önderlerden eski kayınbiraderim Nurettin Altaylı'nın sosyalist camiadaki mirasını eş zamanlı olarak aleyhimde devreye koymayı marifet bildiler. Bunlara çocuğumun babası Fatih Kemal Altaylı'nın eşi TMSF Yozgat Kontenjanından avukat Nagihan Gür Altaylı'nın sosyal güç ilişkileri de eklenince durum benim açımdan tehlikeli bir hal aldı. 

Paramiliter çeteler eliyle itibarsızlaştırılmam, 2014'teki anlaşmalı boşanma protokolünde geçen bir intifa hakkının düşürülmesi yönündeki bir sonraki hukuki hamlenin zeminini oluşturacaktı. Beni zan altında bırakmaya programlı nitelikli iftira düzeneklerinde olası bir nefret suçu/saldırısı sonucu ölümüm halinde daha da kazançlı çıkacaklardı.

En büyük yanılgım şu oldu: Devlette asgari düzeyde de olsa bir DEVET ADABI var zannettim...

Bugüne kadar başıma gemiş ve bundan sonra gelebilecek her şeyden Samsun Çarşambalı Altaylı'lar ve Yozgatlı Gür'ler sorumludur. Başıma bir iş gelirse arkamda adaleti görmek isterim.







Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler