HUKUKTA İSPAT YÜKÜ - Suçun Maddi Delillerinin Üretilmesi - Nitelikli İftira Suçu (TCK 267)

Anne ve çocuğun yüksek yararını gözeten Medeni Yargılama Hukukunun Re'sen Araştırma İlkesi ve Hukukta İspat Yükü alenen yok sayıldı.

"DAVACININ İŞ BANKASI VE DİĞER BANKALAR NEZDİNDE HESAPLARININ İNCELENMESİNİ TALEP ETMEKTEYİZ. KAYIT DIŞI GELİRİNİN HAYLİ FAZLA OLDUĞU VE MALİ DURUMUNUN BOŞANMA KARARINDAN SONRA OLUMLU YÖNDE ARTIŞ GÖSTERDİĞİNİN KANITI OLACAKTIR." 

Türkiye gibi muhafazakar bir ülkede tek yaşayan bir kadına bu denli mesnetsiz ve her manaya çekilebilecek aşağılık iftirayı hangi kaynak ve gerekçeyle ürettiklerini yargı önünde izah etmek zorundalar. İddialar iki yıl boyunca yapılan SED soruşturmaları ve bunlara eklemlenen İNTERPOL soruşturmaları (Hakimin sözlü aktarımıdır)  neticesinde çürütüldü. (Anadolu 19. Aile)

Kişi onur ve haysiyetini hedef alan iddia sahibi delilini getirmek zorundadır. İnsan onur ve haysiyetiyle oynamak suçtur. Cezasız kalması suçlular açısından teşvik edicidir.

"Yargılama hukuku bağlamında ispat, hâkimin bir vakıa iddiasının gerçekliği konusunda ikna edilmesidir. İspat yüküne ilişkin kurallar, ispatsızlık hâline kimin katlanacağı yahut ispat araçlarının kim tarafından sunulacağı sorusunun cevabını bize vermektedir."

Modern Hukukta mahkemeleri arkadan dolanarak iş yapılmaz

Yargı ve Emniyet Birimleri; adli görüntü ve ses incelemesi yapmadan, hesapların sahte olup olmadığı, telefon ve internet hatlarına dışarıdan müdahalenin yapılıp yapılmadığı tarafsız BİLİRKİŞİ incelemesinden geçmeden herhangi bir yargıya varmamaları konusunda EĞİTİLMELİDİR.  İftira Suçu Cezası (TCK 267)

Hele ki ortada konut dokunulmazlığı ihlalleri, çocuk istismarları, sapkın/uygunsuz eylemler,  fuhuş, "kayıt dışı çok yüksek gelir" ithamları havada uçuşuyorsa... 

Beni zan altında bırakan bilgi, belge, ses, görüntü, sosyal medya hesabı, banka hesabı, e-posta hesabı her ne varsa bilirkişi incelemesinden geçirilmesi gerekir.

"Başkasına ait kimlik veya kimlik bilgilerini kullanma suçunun cezası, iftira suçunun cezası dikkate alınarak aynı şekilde belirlenir" (TCK md.268)

Yargı ve Emiyet birimlerini etki altına alan çıkar grupları

Suçun Maddi Delillerinin Üretilmesi - Nitelikli İftira Suçu

"Nitelikli iftira suçu, iftiranın maddi delil ve eserlerinin de fail tarafından üretilmesiyle suçun işlenmesidir. Suçun nitelikli halinde fail, hem iftira atmakta hem de iftira konusu fiilin işlendiğine dair delilleri üretmektedir."(TCK - 267)

Cemaat/Hemşerilik çıkar ağları on beş yıldır ikamet ettiğim binaya kadar uzanıyor. Yalancı şahitlikler, nitelikli iftira düzenekleri, sistematik konut dokunulmazlığı ihlalleri, yapay zeka programlarıyla yönetilen dijital takipler, manipulatif bilgi ve belge üretimi, otomasyona bağlanan telefon ve internet sahteciliği...

"Biz Kürt'ler ve Alevi'ler, iktidar değişse de onlarca yıldır temel hak ve hürriyetlerimize kastedenlerin değişmediğini görüyoruz. Köyleri Yakan zihniyetin, mega kentin havuzlu sitelerinde fişledikleri Alevi Kürtleri, yalnız gördükleri anda Emniyet Teşkilatındaki güçlerini de kullanarak itibarsızlaştırması, insanların mülklerine yasa dışı yollarla ellerini kollarını sallayarak girip ahlaksız işler yapması neyin ifadesidir?! Hangi güçle en temel Anayasal hakları ayaklar altına alma cüretini gösteriyorlar. KİMDİR BUNLAR?...""Devlette devamlılık esastır - Vatandaşını Fişleme ve Hedef Gösterme Geleneği"


Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler