Taraflı, Bağımlı ve Sorumsuz Yargı süreçleri

Devlet denen kurum, bir anneyi ve evladını hedefe koymayı kendilerine iş edinen kurumsal destekli organize çetelerle baş edebilecek iradeye, güce ve saygınlığa sahip değil midir?

Modern Hukukta mahkemeleri arkadan dolanarak iş yapılmaz. 

Hele ki ortada çocuk istismarları, sapkın/uygunsuz eylemler, sistematik konut dokunulmazlığı ihlalleri, fuhuş, pornografik içerik üretimi, deepfake'ler, "kayıt dışı çok yüksek gelir" gibi ithamlar havada uçuşuyorsa!

Kurumlardaki Organize suç yapılanmaları eliyle;

* 6284 sayılı yasayı amacının tam aksi yönde defalarca suiistimal ederek kişiyi maddi manevi yıpratmak,
* Eş zamanlı olarak sapkın siber çetelerle, adi fuhuş çeteleriyle itibar suikastına yeltenmek,
* Hukuki hak arayışlarını neticesiz bırakmakla kalmayıp, haklı ve mağdur birini, Blog yazılarını "hakaret" gerekçesi yaparak sayısız soruşturma ve 5 davayla kendisini savunma durumuna düşürecek bir kısırdöngüye çekmek, 
* Yasaları amacının aksi yönde suiistimal ederek hedefteki  kişiyi hem kriminalize etmek hem de adliye koridorlarında süründürerek maddi manevi yılgınlık yaratmak***
kayıtlı ispatlı suçtur.

Dava dosyama yansıyan; "Kayıt dışı gelirimin hayli fazla olduğu, farklı bankalarda hesaplarımın olduğu" yönündeki aşağılık iftiralar iki yıl boyunca yapılan SED soruşturmaları ve bunlara eklemlenen İNTERPOL soruşturmaları neticesinde çürütüldü (İNTERPOL soruşturması bilgisi ara duruşmada Hakim'in sözlü aktarımıdır). Kayıt dışı herhangi bir gelirimin olmadığı, kayıtlı ve asgari düzeyde bir gelirimin olduğu resmi makamlarca tespit edildi (Anadolu 19. Aile 2019/273). 

Mahkeme, onur ve haysiyetimi hedef alan ağır iftiraları görmezden gelmeyi tercih etti. Hukukta İspat Yükümlülüğü yok sayıldı.

Çocuğun yüksek yararını gözetmesi beklenen Medeni Yargılama Hukukunun  Re'sen Araştırma İlkesi bütün yargı süreçlerinde  alenen yok sayıldı.  

Dava bombardımanlarıyla eş zamanlı olarak açılan velayet davası manipule edildi. 2017 Şubat'ında bir yıllık mücadelenin ardından 6284 sayılı yasa sayesinde tekrar yanıma alabildiğimde oğlum henüz 12 yaşındaydı [İstanbul Anadolu 9. Aile Mahkemesi Esas No: 2017/102 - Karar No: 2017/104]. Babanın istismarcı eşi avukat Nagihan Gür Altaylı'ya oğlum lehine verilen uzaklaştırma bittiğinde filmi başa sardılar. Oğlum 2017 Ekim'inde tekrar elimden kayıp gitti. Yakında on sekizine girecek. Aradan geçen beş yılın telafisi yok.


*** Beni adliye koridorlarında süründürmeye ant içen kişi eski eşimin şimdiki eşi TMSF avukatlarından Nagihan Gür Altaylı'dır. Evladıma yönelik psikolojik istismarının önüne geçmek amacıyla talep ettiğim altı ay uzaklaştırılma kararını şahsi bir hırs meselesine dönüştürerek yargıdaki sosyal ve siyasal güç ilişkilerini aleyhimde teyakkuza geçirdi. 

     İftira Suçu Cezası (TCK 267)

    YAVUZ HIRSIZLARIN ÖRGÜTLÜLÜĞÜ EV SAHİBİNİ BASTIRIYOR... KURUMLARDAKİ PARALEL YAPILANMALARI MADDİ MANEVİ YILGINLIK YARATMAK İÇİN TEYAKKUZA GEÇİREN CEMAAT/HEMŞERİLİK ÇIKAR AĞLARI MAĞDURU BİR KEZ DE MAHKEMELER ELİYLE MAĞDUR EDİYOR.

    [Anadolu 11. Aile 2017/75 (velayetin değiştirilmesi), Çelişkili adliye psikolog raporunda imzası olan Özge Sönmez Psikolog /204521/ Fatih Kurtuluş Uzm.Psk.Dan./Pedagog /114613 (Bir yıllık kopuştan sonra 2017 yılında tekrar annesiyle yaşamaya başlayan 2005 doğumlu Cem'in adliye uzman pedagog görüşmesinde hafta içi annesiyle kaldığı ve annesiyle kalmaktan memnun olduğu sözleri kayıtlara geçmesine rağmen raporun tavsiye kararı anne ve çocuk aleyhine yazılıyor, Anadolu 11.Aile Mahkeme Hakimi ise son duruşmada sözlü olarak "çocuk 12 yaşından büyük olduğu için onun kararı" diyerek davayı doğru olmayan bir gerekçeyle anne ve çocuk aleyhine kesip atıyor), Anadolu 7. Aile 2017/361 (hakaret iddiasından beraat), Anadolu 18.Aile 2017/71 (hakaret iddiasından beraat), Anadolu 7. Asliye Ceza 2017/437 (hakaret iddiasından kovuşturma/takip kararı), Anadolu 14.Asliye Ceza 2018/59 (hakaret iddiasından hükmün geri bırakılması kararı), çocuğumun telefon ve internet hatlarının güvenliği ve yaşadığı evdeki yetişkinlerin soruşturulması talebimi içeren 2019/31360 ve 2019/134800  no'lu Anadolu Adliyesi savcılık başvurum (ilkinde soruşturma askıya alındı, soruşturma savsaklandı, itirazıma rağmen ikinci defa taleplerimin üzeri örtülerek kapatıldı), çocuğumun evinde yaşayan yetişkinlerin arka arkaya çıkardıkları taktiksel uzaklaştırma kararları, kazanılan davaların avukatlık masrafları için başlatılan icra takipleri, banka blokajları, soruşturma savcılarından birinin burada adının geçmesini "hakaret" gerekçesi yaparak açtığı dava Anadolu 27.Asliye Ceza 2022/642...]



    Bu blogdaki popüler yayınlar

    Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

    Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

    Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler