Sorun çözeceği yerde sorun üreten bir yargı sisteminden kimseye hayır gelmez

İHMAL YOKSA KASIT VARDIR - Kadına ve çocuğa yönelik kurumsal destekli sistematik zorbalık karşısında kurumsal bir irade bulamıyorum: Bknz - "Sapkın para-militer çeteler devletten daha güçlüymüş"

Kurumlardaki paralel yapılanmaların "devlet imajı" karşısında haklı olmanız hiçbir şey ifade etmiyor. Hak arayışlarımda beni sürekli olarak kendimi savunmak durumuna düşürmeye çalışan kurumsal düzeneklerle mücadelede takdir edersiniz ki zorlanıyorum. 2017'de başlatılan dava ve soruşturma bombardımanlarına yenileri ekleniyor. Haklı ve mağdurken maddi manevi yılgınlığa uğratmaya ve kriminalize etmeye programlı taktiksel dava ve soruşturmalarla uğraşıyorum. Oğlumu akran ve siber zorbalıklarını da yöneten organize çetenin saldırılarından korumak için mücadele ederken yargı ve emniyetteki paralel yapılanmanın engelini aşamıyorum. Bknz - "Taraflı, bağımlı ve sorumsuz yargı süreçleri" Öyle ki on iki yaşından bu yana oğlumun da yaşadığı eve yüz metre yaklaştığımda tutuklanmam için Blog yazılarımı gerekçe göstererek 6284 sayılı yasayı amacının tam aksi yönde DEFALARCA suiistimal ettiler. Tutuklanmam için kumpas kurdular. Site güvenliğini dahi yalan ve iftiralarıyla zor duruma düşürdüler.

Gıyabımda sanık olarak yargılandığım "Hakaret" gerekçeli 5. dava bu defa bir yargı yetkilisi tarafından açıldı. Dava duruşmasına gitmediğim gerekçesiyle 17 Aralık 2022 günü iki sivil polis zoruyla "kaçaklar listesindesiniz" denilerek evimden alındım.

Davayı açan kişi 2019'da oğlum Cem'in sağlığı ve güvenliğiyle ilgili somut kaygılarımı ilettiğim savcılık soruşturma taleplerime kyok kararı çıkaran savcılardan biri. Kendilerini şahsi olarak tanımıyorum. Diğer yargı süreçlerinde olduğu gibi oğlumla ilgili somut kaygılarımı ilettiğim bu savcılık soruşturmalarının da layıkıyla yerine getirmediğini düşünüyorum. [Anadolu Adliyesinde kyok kararlarıyla kapanan oğlum lehine talep ettiğim savcılık soruşturmaları: 2019/31360 - 2019/134800]

Tek bir takipçisi olmayan, görüntüleme istatistikleri yerlerde sürünen kişisel Blogger mecramda ele aldığım yargı kararlarındaki asimetriyi ve tutarsızlıkları, kurumdaki hatalı işleyişe yönelik eleştirilerimi bir savcının kendi şahsına yönelik hakaret gerekçesi yapması doğru bir yaklaşım olmadığı gibi yargı sistemi açısından trajik bir durumdur. Haklıyı ve mağduru yargı eliyle mağdur etmek yetmezmiş gibi soruşturmadaki aksaklığı kabul etmeyen yargı mensuplarının vatandaşa yönelik mağduriyeti şahsi boyuta taşıması ve yasaları maddi manevi yılgınlık yaratmak için işlevsel hale getirmesi kabul edilir bir durum değildir. Yargı kurumuna yakışmayan bu mantıkla, - başıma bir şey gelirse arkamda adaleti görebilmek umuduyla - Blogumda arşivlediğim soruşturma ve dava listesiyle alakalı Emniyet ve Yargı mensuplarının sırayla dava açması beklenir. Düşmanlık hukukunda dahi bütün bu yapılanlar kurumlar eliyle sistematik eziyettir, yasayı suiistimal etmektir, liyakatsizliğin üzerini örtme çabasıdır, yasaları asıl amasının tam aksi yönde defalarca suiistimal etmektir.

Üçüncü şahısların*** güdümüyle alınan yanlış yargı kararları ve soruşturmalardaki ciddiyetsizlik oğlumun eğitim hayatını da mahvetti. Beden ve ruh sağlığını olumsuz etkiledi. YARGI, evladım için verdiğim mücadelede sözümü değersizleştirmek ve beni kriminalize etmek için "usulüne uydurularak "maddi manevi yılgınlığa düşürmenin aparatı haline getirildi. Paramiliter çetelerin itibarsızlaştırma düzenekleri mahkemeleri arkadan dolanarak telafisi imkansız hatalı kararların çıkmasına yol açtı.

Polis devriyesiyle cumartesi günü kaçaklar listesinde olduğum gerekçesiyle ve"aranıyor" sıfatıyla beni evimden alıp "bizim gücümüzü bilmiyorsun" mesajını veren bir KURUMSAL "İRADE" kendi halinde doğru düzgün yaşayan bir yurttaş olarak benden saygı beklemesin.

(***) 2014 Ocak ayında eski eşim ve sevgilisinin başlattığı kurumsal arka planlı olan itibarsızlaştırma saldırılarını düzenleyen organize bir çetenin hedefindeyim. Evimde bugüne kadar başıma gelmiş veya bundan sonra gelebilecek her şeyden oğlumun babası fatih kemal altaylı ve çocuk istismarcısı eşi avukat nagihan gür altaylı sorumludur. Taraflı, Bağımlı ve Sorumsuz Yargı Kararlarının arkasındaki isimler bunlardır.







Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler