Gireni çıkanı belli olamayan paravan kontratlı daire/ler

2011 yılının son günlerinde üst katımı tutan, ilk dört-beş yıl boyunca su, elektrik ve doğalgaz kullanımı sıfır olan dairenin kirasını ve aidatını düzenli olarak ödeyen, ender zamanlarda binaya gelen, 2018'de provokatif davranışlar sergileyerek olaylı bir şekilde apartmanın huzurunu bozduktan sonra buradan taşınan FATMA KARASU kimdir?

Bu ülkede 15 Temmuz darbe girişimi yaşandı. Gaybubet evlerinde, öğrenci evi görünümlü paravan dairelerde saklananlara dair haberler medyaya yansıdı. Binada giderek artan ve rahatsızlık veren dikkat çekici bazı durumlar üzerine 2018 Şubat ayında Maltepe Cumhuriyet karakoluna giderek soruşturma talebinde bulundum. 2011'de kiralanan üst katımdaki dairede ilk günlerde matkap ve çivi çakma sesleri eksik olmamıştı. Kirası ve aidatı düzenli olarak ödenmesine rağmen ilk 3-4 yıl boyunca yaşam belirtisi olmayan dairenin hangi amaçla ve kimler tarafından kullanıldığı belli değildi. [Gireni çıkanı belli olmayan, randevu evi gibi çalışan, uygunsuz filmlerin çekildiği daireler]. İstanbul Maltepe Cumhuriyet Karakolundaki polis memuruna Blog yazarı olduğumu, siyasetle ilgili paylaşımlar yaptığımı, sosyal medyada aleyhimde karalama kampanyası başlatıldığını, bu sebeple olayları daha dikkatle değerlendirdiğimi kendilerine sözlü olarak ilettim. Talebimi alan memurun soruşturmayla ilgili bir geri dönüşün yapılacağını bildirmesine rağmen herhangi bir geri dönüş olmadığı gibi Fatma Karasu'nun provokatif eylemi*** bu talebimin hemen akabinde gelişti. Üstelik binada ve şaibeli dairede apartman adabına uymayan olaylar bariz biçimde arttı. Pandemi döneminde bile gece geç saatlerde ya da sabaha karşı yangın merdiveninden grup halde gürültülü giriş çıkışlar oluyordu. Güvenliği arayıp niçin normal girişi kullanmadıklarını sorduğumda "tanıyoruz, biliyoruz" deniliyordu. Yıllarca öğrenci evi dedikleri daire hangisidir hala bilmiyorum. Kimsenin bir dediği diğerini tutmuyor.

2017'de başlatılan dava ve soruşturmaları manipule eden adi çeteler uzun yıllardır yaşam alanlarımızı gasp ediyorlar; paravan kontratlı dairelerde ya da konut dokunulmazlıklarını ihlal ederek, çocuk yaştaki gençleri organize düzeneklerde işlevsel hale getirerek her tür filmi çeviriyorlar.

 TCK 122. maddesinde ırk, devlet, milliyet, renk, cinsiyet, engellilik, siyasi düşünce, felsefi inanç, din veya mezhep farklılığından kaynaklanan nefrete dayalı ayrımcılığı suç saymıştır. Ayrıca: TCK MADDE 77. İNSANLIĞA KARŞI SUÇLAR


Bütün bu işleri başıma açanların başında oğlumun babası Fatih Kemal Altaylı ve avukat eşi Nagihan Gür Altaylı geliyor. 


(***) Radyo sesini bahane ederek olay çıkaran, anlayışla "Tamam, kısarım" dememe rağmen kapımı itip ayağındaki çizmelerle evime giren Fatma Karasu'nun şehir eşkiyalığının, kiraladığı daireyle ilgili karakoldan talep ettiğim soruşturmanın hemen akabinde gelmiş olması manidardır. Apartmandaki komşular bağrışmalarımızı duyup yanımıza geldiğinde Fatma Karasu'nun aslında yalnız olmadığı, merdiven tarafında gizlenen başka bir kadının daha olduğu ortaya çıkmıştı. Aleyhimde manipule edildilerse  - ki cüretkar hal ve hareketleri bunu gösteriyordu - kimler tarafından nasıl manipule edildiğini ilgili merciilere izah etmeleri kamu huzuru ve güvenliği açısından keyfi değil zorunlu bir durumdur.





Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler