"Yerli ve Milli" çetelerin dikkat çeldirme, kumpas, manipulasyon tezgahları

Emniyet ve Yargı başta olmak üzere devlet kurumlarındaki cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar ağlarının inşa ettiği irili ufaklı yeni paralel yapılanmalar... 

Ayak kaydırma, adam satın alma, yalan, iftira, kaset/kumpas, çocuk istismarları, tehdit ve şantajla GASP EKONOMİSİ inşa ettiler.  Yasa dışı dijital takiplerden elde ettikleri bağlantısal verileri, anlık/çoklu konum tespitlerini saniyeler içerisinde manipulasyon düzeneğine çeviren istihbarat yazılımlarını aleyhindeki tezgahlarda kullanıyorlar. 

Anne ve çocuk lehine hareket etmesi beklenen Aile Mahkemelerini kolayca manipule edecekleri koordinasyona sahip olduklarını ispatlayan kurumsallaşmış bir yapı.

Blog yazılarımdan dolayı açılan bir davanın duruşmasına katılmadığım gerekçesiyle kriminal bir vakaymışım gibi 17 Aralık 2022 Cumartesi günü gündüz vakti iki sivil polisin zoruyla evimden alınarak önce sağlık kontrolü için Maltepe Devlet Hastanesine, ardından da Maltepe Cumhuriyet Karakolu'na götürüldüm. Duruşmadan iki gün evvel yazılı savunmamı mahkemeye iletmiştim. "Kaçaklar Listesi"ne girdiğime göre, açık adresimin yer aldığı yazılı savunmam birileri tarafından askıda bekletilmiş olmalı. Karakola benden sonra getirilenler oldu. Aralarında genç bir kadınla iri kıyım bir adam vardı. Hal ve tavırlarından fuhuş türü bir operasyon olduğu anlaşılıyordu. Adam panikteydi. Kadının ise karakoldaki rahat tavırlarından oraya ilk getirilişi olmadığı çok belliydi. Bu ve benzeri "denk getirişlerle" yapılan kurumsal algı yönetimini ve profesyonel dikkat çeldirmeleri yıllardır kayıt altına alıyorum. Bu bazen telefon sinyallerini aynı yere denk getirerek kurdukları bir tezgah oluyor, kimi zaman mobese/güvenlik kameralarına oynanan, kamusal alanda sizi hiç tanımadığınız birileriyle yan yana aynı karede gösteren bir kurgu ya da eşgal benzerlikleriyle kurulan bir tezgah olabiliyor. Yıllardır aynı yol ve yöntemlerle saldıran, casus yazılımlarla hesaplarınıza sızan, anlık/çoklu konum tespitlerini manipulasyon düzeneğine çeviren, kişisel bilgilerinizi kullanarak işinde gücündeki insanları, çoluğu çocuğu trolleyeyen, Emniyet ve Yargı gibi kurumlardaki uzantılarıyla koordine çalışan, çapı ve derinliği her geçen gün büyüyen organize bir suç yapılanması.

Gireni çıkanı belli olmayan, randevu evi gibi çalışan, uygunsuz filmlerin çekildiği daire/ler: Bknz

YILLARDIR PROFESYONEL DİKKAT ÇELDİRMELERLE UYGUNSUZ İŞLERİ MAĞDUR VE MASUM İNSANLARIN ÜZERİNE YIKMAYA ÇALIŞAN PARALEL YAPILANMALARLA LÜTFEN DEVLETİN İLGİLİ KURUMLARI İLGİLENSİN..!







Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler