Yazılarından alıntı yaptığım yazarlara kadar beni zan altında bırakan paylaşımlar yaptılar

Dijital takiplerde attığınız her adıma kendi kirli zihin haritalarına uyumlu kurgu ve hikayeler üreten, sizi sürekli olarak zan altında bırakan yayın ve paylaşımlara imza atan para-militer siber çeteler ve işbirlikçileri Yargı kararlarını etkileyecek güçteler. Bunu 2017 Şubat'ından bu yana devam eden dava ve soruturma süreçelerinde bizzat tecrübe ettim.

Bknz - Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Sadece siyasi bir muhalif olarak temsil ettiğim fikir ve görüşlerin değil; etnik ve inanç kimliklerimin dahil edildiği, anneliğimin ve kadınlığımın hedef alındığı organize düzeneklerle saldırıyorlar. Emniyetteki bağlantılarıyla polisin sanal devriye yetkisini kumpaslarda kullandılar (Bknz). Devlet kurumlarının Bylock türevi personel networklerinin dahil edildiği nefret suçlarına imza atıyorlar. Kurgu masalarında dizayn ettikleri deepfake paylaşımları, manipulatif bilgi ve belgeleri adım attığınız her yere, sosyal ve fiziki çevrenize servis ediyorlar. 

Bknz- "Paramiliter siber yapılanmaların düşmanlık hukuku: Yasalar-üstü tecrit ve imha programları

Dijital takip, anlık çoklu konum tespitleri, manipulatif bilgi ve belgelerle hedef gösterme ve daha birçok hak ihlalinin yaşandığı organize saldırılar, belli güç odaklarınca bir tür tecrit ve imha yöntemi olarak uygulanıyor. Hukuk yollu hak arayışlarımda önüme çıkartılan engeller, dava dosyalarına giren, INTERPOL'ün dahi dahil edildiği soruşturmalar orta yerde duruyor. 

Avukat Serpil Alçın imzasıyla mahkemeye sunulan davalı karşı dava dilekçesinde "Kayıt dışı gelirimin çok yüksek olduğu" iftirası Anadolu 19.Aile Mahkemesi kayıtlarında geçiyor. Bunun üzerine gidilmemiş olması bile kurumsal bir sorumsuzluk göstergesidir. Mahkemeler insanların onur ve haysiyetine yönelik ağır iftiralara ev sahipliği yapmaktadır.

Kurumsal akıl, kendi hatalarının açığa çıkması yerine benim sözümü değersizleştirmeyi ve itibarsızlaştırmayı tercih ediyor 

Haksız yargı süreçlerini arşivlediğim Blog yazılarım beşinci defadır "hakaret" gerekçeli dava konusu yapılıyor. Arka arkaya açılan davalar, sonu gelmeyen savcılık soruşturmaları, haklı ve mağduru yargı eliyle susturmanın, bastırmanın ve kriminalize etmenin aracına dönüşüyor. "Hakaret" vb gerekçeli davalarla ve bunlara paralel nitelikli iftira düzenekleriyle sizi bitmeyen bir kısır döngüye çekiyorlar. 

2009'dan bu yana gerek Facebook'ta açtığım "KAYGISAL ALAN" albümünde gerekse Blogger'ın öncülü Google+ platformunda güncel olaylara ilişkin yorum, haber analizi ve alıntılar yapıyorum. Yazılarından alıntı yaptığım yazarlara kadar beni zan altında bırakan yazışma ve paylaşımların yaptığını birbirini tekrarlayan izaha muhtaç olaylardan sonra fark ettim. NİTELİKLİ İFTİRA DÜZENEKLERİNİ ve negatif algı yönetimini kamuya açık Blog yazılarımda ifşa etmeme rağmen, bu saldırı biçimini sistematik biçimde sürdürdüler. 2017'de başlayan dava ve soruşturmaların hemen hepsinde bu çetenin manipulasyonlarının izi var. Öyle ki sistematik itibarsızlaştırma saldırılarının KURUMSAL BİR KİMLİKTE OLDUĞUNU SÖYLEMEK yanlış olmaz.









Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler