Sol ve sağ para-militer çeteler ve ulusaşırı işbirlikçileriyle imtihan ediliyoruz...

SÜREKLİ OLARAK HEDEFTEKİ KİŞİYİ ZAN ALTINDA BIRAKACAK YAZIŞMALAR, SES VE GÖRÜNTÜLER ÜRETEREK ORTALIĞA SERVİS EDİYORLAR

Feyk hesapları kullanan taşeron troller (yüz algoritması hedefteki kişiyle uyumlu kadınlar) ve tuzağa düşenler arasında intihara sürüklenenler ve şaibeli ölümlerle ortadan kaldırılanlar var.  [Bknz  - "İstanbul Maltepe Başıbüyük'te kafası kesik halde bulunan "Şahigül Buluş"]. Yasa ve ahlak dışı dark/deep web piyasasında eşlerini, sevgililerini kullananlar da oluyor. Bu insanların çoğu kimlik ve adreslerinin bulunamayacağını düşünerek kirli bir piyasadan maddi manevi kazanç elde ediyorlar. Oysa dijital dünyada bıraktıkları izler asla silinmiyor.

Ulusaşırı siber çeteler ve yerellerdeki/kurumlardaki işbirlikçilerinin koordinasyonuyla yürütülen saldırılar 2011 yılından bu yana otomasyona bağlandı.

Kişileri zan altında bırakarak itibarsızlaştırmak bir sektöre dönüştü 

Telefonları hack'liyorlar, dijital takibe alıyorlar, ortam dinliyorlar, güvenlik ve mobese kayıtlarına sızıyorlar, her hal ve hareketinizi kayda alıyorlar, eşgal benzerlikleri ya da deepfake'lerle dikkat çeldiriyor.  Eş zamanlı olarak birbiriyle bağlantılı sayısız insandan elde ettikleri verilerle kurdukları devasa veri bankalarını ve yapay zeka destekli programlarını kullanarak kurgu ve hikayeler üretiyorlar. Yayın ve paylaşımlar yaptıkları telefon sinyallerini hedefteki kişinin ikamet ettiği yere denk getiriyorlar. "Cezasızlık Zırhı" olarak akran ve siber zorbalıklarıyla tuzağa düşürdükleri çocukları kullanıyorlar. Sistem tarafından beslenen paramiliter yapılanmalara eklemlendiklerinden Emniyet/İstihbaratta kendilerine belli bir koruma alanı da sağlıyorlar.  Emniyetteki uzantılarıyla dikkatleri çeldiriyorlar.

Saldırıların bir sonu yok: Deepfake 'lere zemin teşkil eden absürd videolarİnternette buldukları videolara deepfake teknolojisiyle istedikleri kişiyi monte ediyorlar. İsteseler yetmiş yedi yaşındaki annemi deepfake ile mature porno yıldızına çevirirler. "Tanrıcılığa Soyunan" hasta ruhlu insanların film yapımcısı mantığıyla kurdukları tezgahlarda çok ağır hak ihlalleri yaşanıyor.

MAHKEMELERİ ARKADAN DOLANARAK DAVALARIN SEYRİNİ DEĞİŞTİRİYORLAR

Ulusaşırı siber çeteler ve yerellerdeki işbirlikçileri kurumlarda hatırı sayılır bir güce ulaştıklarından Emniyet soruşturmalarını ve mahkeme kararlarını kolayca manipule ediyorlar.

Benim şahsi olarak tanınmamı gerektirecek bir durumum olmamasına rağmen kamusal alanda çok fazla geri bildirim aldığım birbirine benzer durumlar oldu. Benzer süreçleri sistematik olarak kayıt altına aldığımda şüpheye yer bırakmayacak biçimde bir manipulasyonun döndüğü açıktı (Bu noktada ODTÜ Sosyoloji mezunu olduğumu, pedagoji ve Uluslararası İlişkiler alanlarında akademik eğitim aldığımı, Microsoft software/hardware, işletmenlik, psikoloji, politika, hukuk gibi farklı alanlarda sertifika programlarına katıldığımı ifade etmeliyim).

[Anadolu 11. Aile 2017/75 (velayetin değiştirilmesi), Çelişkili adliye psikolog raporunda imzası olan Özge Sönmez Psikolog /204521/ Fatih Kurtuluş Uzm.Psk.Dan./Pedagog /114613 (Bir yıllık kopuştan sonra 2017 yılında tekrar annesiyle yaşamaya başlayan 2005 doğumlu Cem'in adliye uzman pedagog görüşmesinde hafta içi annesiyle kaldığı ve annesiyle kalmaktan memnun olduğu sözleri kayıtlara geçmesine rağmen raporun tavsiye kararı anne ve çocuk aleyhine yazılıyor, Anadolu 11.Aile Mahkeme Hakimi ise son duruşmada sözlü olarak "çocuk 12 yaşından büyük olduğu için onun kararı" diyerek davayı doğru olmayan bir gerekçeyle anne ve çocuk aleyhine kesip atıyor), Anadolu 7. Aile 2017/361 (hakaret iddiasından beraat), Anadolu 18.Aile 2017/71 (hakaret iddiasından beraat), Anadolu 7. Asliye Ceza 2017/437 (hakaret iddiasından kovuşturma/takip kararı), Anadolu 14.Asliye Ceza 2018/59 (hakaret iddiasından hükmün geri bırakılması kararı), çocuğumun telefon ve internet hatlarının güvenliği ve yaşadığı evdeki yetişkinlerin soruşturulması talebimi içeren 2019/31360 (savcı Seyit Ahmet Doğru) ve 2019/134800 (savcı Bekir Yeşiltoprak) no'lu Anadolu Adliyesi savcılık başvurum (ilkinde soruşturma askıya alındı, soruşturma savsaklandı, itirazıma rağmen ikinci defa taleplerimin üzeri örtülerek kapatıldı), çocuğumun evinde yaşayan yetişkinlerin arka arkaya çıkardıkları taktiksel uzaklaştırma kararları, kazanılan kumpas davalarının avukatlık masraflarından icra takipleri, banka blokajları, soruşturma savcılarından birinin burada adının geçmesini "hakaret" gerekçesi yaparak açtığı dava Anadolu 27.Asliye Ceza 2022/642...]









Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler