Siber Güvenlik Açıklarını Kullanan Çetelerin Koordinasyonu Kurumlar Eliyle Sürüyor

Dijital yollardan yapılan her tür hilenin üzerimizde denendiği bir süreçten geçiyoruz

"Halkcard başvurunuz onaylanmıştır. Detaylı bilgi için 0850 2220400 Halkbank Dialog 8016" (20 Ocak 2022 / 0792 Maltepe / İstanbul Şubesi)

Çağrı merkezine böyle bir talepte bulunmadığımı bildirdim. İptal işlemi yaptırdım. Müşteri temsilcisinin "Şube tarafından tanımlanmış kredi kartının iptali" ifadesinin durumu izah etmekte yeterli kaldığını düşünmüyorum. 

Para-militer siber çetelerin ve troll ağlarının etkinliği devlet kurumlarıyla sınırlı kalmıyor:

Anadolu 19. Aile Mahkemesinde görülen dava dosyasına hakimin sürece bütüncül bakabilmesini sağlamak adına koyduğum eklerden birinde oğlumun hastane kayıtları vardı. Yeditepe Üniversitesi Kozyatağı Hastanesindeki Acil Kaydı (bana haber verilmedi) ve zehirlenmeyle ilgili laboratuvar test kayıtları dava dosyasına girdikten kısa süre sonra online erişim sağlanan hastanenin sayfasından silindi.

KOORDİNE ÇALIŞAN PARALEL YAPILANMALARIN YARGIDAKİ AYAĞI

"DAVACININ İŞBANKASI VE DİĞER BANKALAR NEZDİNDE HESAPLARININ İNCELENMESİNİ TALEP ETMEKTEYİZ. KAYIT DIŞI GELİRİNİN HAYLİ FAZLA OLDUĞU VE MALİ DURUMUNUN BOŞANMA KARARINDAN SONRA OLUMLU YÖNDE ARTIŞ GÖSTERDİĞİNİN KANITI OLACAKTIR." iftirası Anadolu 19.Aile Mahkemesinde görülen davanın SED soruşturmasında çürütüldü. Ancak devlette ve kurumlardaki canlı hücreleri kullanan PARALEL YAPILANMANIN saldırıları siber çeteler ve yerellerdeki işbirlikçi çeteler eliyle ince ince işlenen tezgahlar üzerinden sürüyor.



Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler