Profesyonel algı maniplasyonlarında devreye giren organize çeteler

Algı yönetimini sektöre çevirdiler. Mahkeme kararlarını, Emniyet/istihbarat soruşturmalarını manipüle ediyorlar.

Sadece eşgali değil, yüzü tıpatıp benzeyen (bunun şahitleri var: bknz) kadınlarla ilgili ayrı bir dosya açmak şart oldu. Oysa bunu yapması gereken birimler İçişleri Bakanlığına bağlı İl ve ilçe Emniyet müdürlükleri olmalıydı.

Kayda aldığım olay (30.05.2020) "eşgal benzerliği"ne bir örnektir (Maltepe TEB e-5'te çalışıyormuş). Evimden çıktıktan bir süre sonra üzerimdeki kıyafetin aynısını giyinmiş halde oturduğum binaya giren muhtemelen her defasında yanına başka bir erkek alarak - ve aleyhimde uygunsuz filmler çeviren düzeneğin parçası işler.  Eşgal benzerliklerini ve kurguları profesyonelce yönetiyorlar.

Sadece bana tesadüf edenler ve oğlumdan duyduklarım bile vaziyeti açıklamaya yetiyor.

Cemat/hemşerilik insan kaynağını kullanan paralel yapılanmalar

Beni bırakın, oğluma ikizi kadar benzeyen bir çocuğu, 2018 yılında velayet davasının karar aşamasında oturduğum binaya getiren, site bahçesinde yanlarında gezdiren oğlumun akranı kızlar (Duru ve Ece) ile kurumlarda varlığını sürdüren paralel yapılanmanın nitelikli iftira düzeneklerinde rol alan anneleri Trabzonlu Hülya'yla ilgili  soru işaretleri orta yerde duruyor. Herkes oğluma çok benzeyen bu çocuğu oğlum Cem zannetmiş. 

Algı manipulasyonlarında insan psikolojisinin derinliklerine hakim uzman psikologların yanı sıra hacker ve kurgu ekipleriyle koordine çalışıyorlar  

Duyum ve algı konusunda yapılan bilimsel araştırmalar dış dünyaya ilişkin izlenimlerin nasıl oluştuğunu anlamaya çalışır. Duyum ve algıya etki eden faktörleri tek bir yaklaşımla ortaya koymak zordur. Ancak çağın yapay zeka ve internet teknolojileriyle güçlü olasılıklar üzerinden kurgu ve oynamalar yapmak, dikkatleri çeldirmek mümkündür [Hafızada Mandela Etkisi, Gestalt İlkeleri ].

Benim yaşadıklarımdan anladığım şey, ortada yekpare bir devletin olmadığıdır: Bakanlık birimleri ve bütün kurumlarıyla devlet, keyfiyetin ve usulsüzlüğün hüküm sürdüğü yamalı bir bohçaya benzemektedir.

Devlet, evimde bile güvenliğimi sağlamaktan acizse, evime girilip çıkıldığının kanıtlarına - 2018 Şubat'ında mahalle karakoluna bizzat giderek şüpheli daireyle ilgili yaptığım soruşturma başvurusuna rağmen - 2019'da ortaya çıkan kanıtlarla kendim ulaşacaksam, siyasi sığınma talebi için DOĞRU DÜRÜST BİR DEVLET aramaya başlamam gerekir. 






Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler