Savaşın bile bir hukuku vardır, bize saldıranların paramiliter çetelerin hiçbir hukuku, hiçbir ahlaki ölçüsü yok...

Emniyet ve Yargıya uzanan organize bir çetelerin marifetiyle henüz on iki yaşındayken benim güvenli alanımdan çekilip alınan oğlum, 6 yıl boyunca aleyhimdeki ağır ithamlara maruz bırakıldı. Siber ve akran zorbalıklarına paralel olarak ikamet ettiğim binaya kadar uzanan cemaat/hemşerilik çıkar ağlarıyla nitelikli iftira ve itibarsızlaştırma düzenekleri devreye girdi. Mahalle aralarında gezen fuhuş/porno çeteleriyle her tür kepazeliğe imza atıldı. Başta konut dokunulmazlığı olmak üzere en temel haklarımız yıllarca Emniyet birimlerinin gözü önünde ayaklar altına alındı.

2018'de velayet davasının karar aşamasında devreye giren nitelikli iftira düzeneklerinin soruşturulması gerekiyor. Oğluma çok benzeyen bir çocuğun siteye getirip yanlarında gezdirdiler. Bunların hangi merkezlerden kumanda edildiğini bulmakla mükellef birimler maalesef cemaat/hemşerilik çıkar ağlarına çalıştılar: BKNZ 

Bizlerin onur ve haysiyeti, malı/mülkü üzerinden kendi  çıkar ağlarını nemalandıran organize çetelere karşı başvurabileceğimiz bir devlet kurumunun kalmadığını altı yıllık dava ve soruşturmaların seyrinden bizzat tecrübe ettim, ediyorum. 

Paylaştığım fotoğraf 25 Kasım 2019'a ait. 2017 Ekim'inden bu yana babasında kalan oğlumla görüşebildiğim ender zamanlardan biri. Altı yıldır aynı kısırdöngüyü yaşıyoruz. Yılda en fazla iki defa telefon engelini kaldırıyor. Sonra tekrar aylar süren bir iletişimsizlik hali başlıyor. 

Organize çetelerin akran ve siber zorbalıklarını koordine ettiğini biliyorum. Ulusaşırı siber çetelerinin algoritmaları ülke ya da sınır tanımıyor ve yerellerdeki işbirlikçileriyle koordine çalışıyor. Bu işbirlikçiler İstanbul Maltepe'deki paramiliter çeteler gibi herkese terör estiren gruplar. Ergenlik zaafiyetlerini kullanarak çocukları küçük yaşlarda etki altına alıyorlar. Şehir dışında da kendilerine çalışan networkleri kullandıklarını anlıyorum. Olası riskleri bilmeme rağmen oğlumun neden bu döngüyü sürdürdüğüne tam olarak vakıf değilim. Altı yıllık iletişimsizlik hali  üniversiteyi kazanıp başka şehre gitmesine rağmen devam ediyor.







Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler