Eğri oturup doğru konuşalım ki herkes birbirini net olarak anlayabilsin:

1- Evli biriyle ilişkiye girmek ve eşleri aldatmak hukuken ve ahlaken yanlıştır. - Bknz - Emsal mahkeme kararı (Karı-koca buna razıysa bize laf düşmez. Mezhebi geniş der geçeriz).

2- İlişkisini toplumdan gizleyen insanlar ya olmayacak biriyle birliktedirler ya da birlikte oldukları kişiye değer vermiyorlardır. Her ikisi de sağlıklı ya da haysiyetli insan davranışı değildir.

3- Kadın olsun erkek olsun günübirlik ilişki arayan kişiler dürtüsel yaşayan insan modelleridir. Kapitalizmin hedonizm/hazcılık çağı her şeye tüketim mantığıyla bakan bu insan tipolojisini palazlar.

Emniyet ve Yargıdaki çıkar ağlarının etnik kimlik ve mezhepsel ayrıcalıklar üzerinden nasıl bir ahlaki çürümeye yüz tuttuğunu aleyhimdeki nitelikli iftira düzenekleri vesilesiyle yakından gözlemledim. Profesyonel dikkat çeldirmelerle yapılan saldırıların geçmişi bundan 10-12 sene evveline uzanıyor. 

Yandaşlık ilişkileriyle yozlaşmış bir kitle inşa edip bizim başımıza sardılar. Yargı ve soruşturma süreçleri Bylock türevi networkler üzerinden ve çetelerin tehdit ve şantaj ağlarıyla manipule ediyorlar.

Kapalı cemaat yapılanmalarında katı ahlaki değerlerle yetiştirilmiş gençlerin, illegal örgütlere çalışan kişi ve adreslerin anonim kimliklerle neler yapabileceğini, maruz kaldığım itibarsızlaştırma saldırıları vesilesiyle öğrenmiş bulundum. Bilinçaltlarına hakim olan, bastırdıkları ne kadar sapkın eğilim varsa (ensest, pedofili, zina, fuhuş, cinsel her tür obsesyon) bizler aleyhindeki kurgu ve hikayelerde kullanıyorlar. Hesapları dublike ederek adımıza uygunsuz paylaşımlar yapıyorlar. Emniyette, Yargıda ve hatta Eğitim Kurumlarında bunların ne derece etkili olduğunu kendi dava ve soruşturmalarımın seyrinden biliyorum.

İnsanlar şahsi menfaatleri söz konusu olduğunda arkadaşlık, komşuluk değerlerini kolayca çöpe atıyorlar. Sizin mahvınız pahasına, maddi manevi çıkarlarını gözetiyorlar. Kendi uygunsuz eylemlerini sizin üzerinize yıkmakta hiç tereddüt etmiyorlar. Kurumlardaki suç ortakları tarafından da korunuyorlar.

Davalarımın istihbarat soruşturmalarını mahalledeki cemaat/hemşerilik çıkar ağlarına çalışan Trabzonlu Hülya gibi adreslere yönlendirdiler. Nitelikli iftira düzenekleri ve yalancı şahitliklerle benim ve ailemin onur ve haysiyetiyle oynadılar. Kirli zihin haritalarını açık eden yalan ve iftiralarını mezardaki babama kadar uzattılar.

Devletin Yargısı, Emniyeti, savcısı, hakimi, polisi çocuk istismarcısı organize suç yapılanmalarının kontrolüne mi girdi?


















Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler