Konut dokunulmazlığını ihlal eden çocuk istismarcısı organize çeteleri kim koruyor?!

Başımıza gelen her şeyi kendimiz araştırıp öğreniyoruz: Hukukçu oluyoruz, deprem uzmanı oluyoruz, özel güvenlikçi oluyoruz, polis oluyoruz, dedektif oluyoruz... Devlet bütün kurumlarıyla organize çetelerden bizi korumak yerine onlarla koordine hareket ediyor adeta!

Yıllardır maruz kaldığım itibarsızlaştırma düzenekleri şahsi bir mesele olmanın ötesinde İNSANLIĞA KARŞI SUÇLAR* kapsamında yargılanmaya mahkum suçlardır. Cezasızlık politikaları ve suçu görmezden gelme, kurumsal ahlaka ve devlet saygınlığına yakışmayan tavırlardır. Çocukların iki yönlü istismar edilerek cezasızlık zırhı olarak kullanıldığı nitelikli iftira düzeneklerine müdahale edecek kurumsal bir irade bulunmamaktadır. İnsan onur ve haysiyeti gelişmiş demokratik toplumların ilk sırasında yer alırken, bizler hala üçüncü dünya ülkelerinin insanlık dışı paramiliter saldırılarıyla mücadele ediyoruz.

Mahalle aralarında dolaşan çetelerin evime girip uygunsuz içerikler ürettiğini 2019'da sosyal medyaya servis ettikleri görüntülerden öğrendim. Yıllarca arkalarında iz bırakmadan ellerini kollarını sallayarak evime girip çıkmışlar. 2006'dan beri aynı kilit vardı. Twitter sayfalarına servis edilen o görüntülerden sonra ilk defa değiştirdim. Evime gelen gidenim hiç olmaz. Oğlum 2017 Ekim'indan beri babasıyla yaşıyor. Yedek anahtar vereceğim kimse yok. Görüştüğüm az sayıdaki arkadaşımla da mücadeleme gölge düşürmemeleri için yollarımı ayırdım. Yıllardır münzevi bir hayat yaşıyorum. Bu durumu fırsat bilen oranize çetelerin seviyesiz, alçaltıcı saldırı ve tezgahlarından bizleri koruyacak kurumsal bir irade maalesef yok. Paralel devlet yapılanmasının bakiyesi çıkar gruplarıyla maddi manevi yılgınlık yaratmaya ve yargı eliyle kriminalize etmeye odaklı saldırılarını aralıksız sürdürüyorlar.

* (Roma Statüsü)




Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler