Yalanlardan ve iftiralardan medet umanlar

Avukat Nagihan Gür Altaylı, avukat Serpil Alçın ve Fatih Kemal Altaylı anneyi ve çocuğu öncelemesi gereken 6284 gibi çok kıymetli bir yasayı amacının tam aksi yönünde defalarca suiistimal ettiler.

Önce oğlumu henüz 12 yaşındayken aleyhimdeki ağır ithamlara maruz bıraktılar ve yanlarına aldılar (bu ağır bir çocuk istismarıdır), ardından oğlumun da yaşadığı eve yaklaşmamı engellemek, beni yargı eliyle kriminalize etmek, oğlumla olan bütün iletişim kanallarımı kesmek için, Blog yazılarımı hakaret gerekçesi yaparak, 6284'le UZAKLAŞTIRMA KARARLARI çıkarttılar. Asıl hedefleri, oğlumun yaşadığı eve 100 metre yaklaştığımda beni tutuklatıp cezaevine yollamaktı.

Beni çocuğumun gözünde itibarsızlaştırıp kriminalize etmek istediler. Bunu da büyük oranda "başardılar". Oğlumu 2017 Ekim'inden bu yana, yılda en fazla iki defa, o da büyük çabalarım sonucu görebiliyorum. Son bir yıldır hiç görmüyorum. Çocuk istismarcılarının güdümündeki yargı kararlarının bunda büyük etkisi var. Bir çocuğu 12 yaşında annesinden koparıp, 7/24 kontrolsüz internetle bir başına bıraktılar. Eğitim hayatını bitirdiler. Spor hayatını bitirdiler. Oğlumu madde bağımlılığı boyutunda bilgisayar oyunu bağımlısı haline getirdiler.

2019'da duruma müdahale etmek için talep ettiğim iki ayrı savcılık soruştumasının üzeri, gerekli süreç işlemeden kapatıldı. Soruşturmanın yönlendirildiği savcılardan biri Blog'da adının geçmesini şahsına yönelik bir saldırı olarak değerlendirip dava açtı. Anadolu 27. Asliye Ceza'da görülen davaya duruşmadan iki gün önce yazılı savunmamı vermeme rağmen hakkımda yakalama kararı çıkartıldı. 17 Aralık 2022 Cumartesi günü evimden iki polisin zoruyla alınarak polis merkezine götürüldüm.

Bütün bu olaylar zinciri ince hesaplarla ve organize bir düzenekle çalışıyor. Algı yönetiyorlar. İnsan zihninin yanılgılarını, olaylar karşısında verilecek olası tepkileri hesaba katarak hareket ediyorlar. Akran ve siber zorbalıklarına uzanan bir troll ağıyla çalışıyorlar. Yargıdaki ve ikamet ettiğim yerdeki uzantılarını kullanarak nitelikli iftiralara, yalancı şahitliklere imza atıyorlar.


Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler