Sağ ve sol para-militer çeteleri aynı anda devreye koyan merkezler

2011'den beri aynı yol ve yöntemlerle onur ve haysiyete saldırıyorlar.  Sosyal ve fiziki çevremdeki uygunsuz cürümleri kurumlardaki çıkar ağlarının kontrollü dikkat çeldirmeleriyle benim haneme yazıyorlar. Kişiliği müsait olanları, "ödül/suça ortak etme/tehdit/şantaj" ağına çekerek nitelikli iftira düzeneklerinde ve yalancı şahitliklerde kullanıyorlar.

CUİ BONO ilkesi önemli. Zira hiç kimse - eğer ruh hastası değilse - bir başkasının mahvolması için uğraşmaz.

Nitelikli iftira düzenekleri için düğmeye basan ilk isim TMSF Yozgat kontenjanından avukat Nagihan Gür Altaylı: Bknz - "Türk Tipi Nomenklatura"

Dijital çağın siber ve akran zorbalıklarına hiçbir çocuk tek başına direnemez 

Anadolu Adliyesindeki savcılık dilekçelerim tam da bu konu üzerineydi (2019/31360 ve 2019134800). Babasıyla yaşamaya başladığı günden itibaren tüm iletişim kanallarım kesilen oğlumun sağlığı ve güvenliğiyle ilgili somut endişelerim oldu. Ancak telefon ve internet güvenliğinin, evine girip çıkan yetişkinlerin soruşturulması yönündeki savcılık soruşturma taleplerim karşılık bulmadı. Kurumsal bağlantılarını kullanan cemaat/hemşerilik çıkar ağları soruşturmanın layıkıyla yapılmasının önüne geçti.  

Ben evladım ve onurum için kelleyi koltuğa alırım. Ancak benim mahvımdan medet umanların yalan, inkar ve  iftiralarındaki ısrarı, girdikleri bataklığın derinliğini ve çapını ele verir.

İTİBARSIZLAŞTIRMANIN PİYASASINI KURMUŞLAR

Nitelikli iftira düzeneklerinde Emniyet ve Yargıdaki uzantılarının yanı sıra sosyal ve fiziki çevreden buldukları veya yerleştirdikleri "karakteri bu işlere müsait insanları" ya da organize çetelerin tuzağa düşürerek işlevsel hale getirdiği çoluk çocuğu kullanıyorlar.

Emniyet/İstihbarat soruşturmalarındaki "kontrollü dikkat çeldirmelerle" UYGUNSUZ CÜRÜMLERİ YILLARCA BENİM HANEME YAZILAN KADINLARDAN, TMSF personeli Hakan Selim Sezer'in boşanma aşamasındaki eski eşi Sezen Karanlık örneği var. Sezen zihinsel engelli bir çocuğu olduğu için üzüldüğüm, iki yılda bir görüştüğüm biridir. Ahlaki değerleri zayıf bir kadındır. İnternette tanıştığı adamlara alış-veriş yaptıran, evliliğinde serbest ilişkiler yaşayan, içkisiz tek bir günü geçmeyen biridir. Eski eşim Fatih Kemal Altaylı benzer bir algıyı yaratmak için hiç alakam olmayan mahkeme kayıtlarında, TMSF'den mesai arkadaşı Hakan Sezer'in boşanma davasındaki tanıklığında benimle Sezen'i aynı kareye koyuyor: Bknz. - Adım Hakan-Sezen Sezer çiftinin boşanma tutanaklarında geçiyor. Yargı ve Emniyet sistemindeki algoritmaların "önyargı" otomasyonu gibi çalışmasını böyle sağlıyorlar.  

Bariz bir açığını görmedikçe herkese doğru düzgün davranan biriyim. Ne var ki selam verdiğim, insan yerine koyduğum ve hatta arkadaş zannettiğim herkese kefil olamam.

Çocukluğu Almanya'da geçen, subaylıktan çıkma Eskişehirli Aziz Yavuz, İstanbul'da Sabiha Gökçen Hava Limanı güvenliğinde ve site güvenliklerinin "Gece Teftişinde" çalışmış biri.  Aziz Yavuz'un çocuk istismarcısı paramiliter çeteyle bağlantıları araştırılmalıdır. İnternet ve telefon sahtekarlıkları yapan Aziz arkadaş çevremden yirmi üç yıldır tanıdığım Edirneli Özlem Berberoğlu'nun kocasıdır. Özlem akıl hastanesinden raporlu dengesiz biridir. 6-7 sene evvel İstanbul'dan Eskişehir'e taşındıklarını, lületaşı dükkanı işlettiklerini öğrendim. Özlem, Karadeniz turunda altı aylık eşini tur rehberiyle aldatmış biridir. Onu bu işe teşvik eden kişi de Kadıköy Halk Eğitim'den Gülay'dır (Ak Pırlant). Olmayan kuyruğuma teneke takanların olayı üç aşağı beş yukarı budur. Edirneli Özlem'le 1998'de aynı zamanda tanıştığım Karslı Tülay Kılıç'ın arkamdan benim ve ailemin aleyhindeki gerçeği yansıtmayan seviyesiz beyanları oldu. Yalana ve çıkar ilişkilerine batmış sahtekar insanlara çalıştı. Benim aleyhimde hareket etmesi için şantaja maruz kaldığı kişisel meseleleri olabilir. Karslı paramiliter çeteye çalışan amcasının kızının Tülay'ın arkasını toparlarken profesyonel dikkat çeldirmeyle seviyesiz cürümlerini benim haneme yazdığını biliyorum. Tülay'ın bir dönem birlikte olduğu Selim Ersin ırkçı bir cemaatçidir. Bu adam evlilik vaadiyle Norveç'ten Türkiye'ye getirdiği Tülay'ı ya yakın arkadaşının Erenköy'deki bürosuna götüren, arabasına bindirip İstanbul'da tenha köşeler arayan istismarcı bir karakterdir. AYRICA, eski nişanlısının vahşi saldırısından dolayı Tülay'ın Alevilere ve Malatyalılara şahsi bir kininin  olduğunu düşünüyorum.  Kazım İşmen Lisesi'nden sınıf arkadaşı olan eski nişanlısı Kemal adındaki Malatyalı Alevi tekstilcinin psikolojik sorunları olduğunu duymuştum. Adam Tülay'ı şehir dışında ormanlık bir yere götürüp darp ediyor, üstünü başını parçalıyor, sabaha karşı da İstanbul Ünalan'daki evlerinin kapısına bırakıyor. Tülay bu olaydan dolayı ne şikayetçi oldu ne de saldırının nedenlerini bizimle paylaştı. Yaşadığı ağır travma nedeniyle yıllardır Oslo'da psikiyatrik tedavi görüyor. Ve yaşadıklarının hıncını hiç alakası olmayan insanlardan çıkarmaya çalışan dengesiz bir ruh haliyle yaşıyor. 

Trollerin sosyal medya ayağı: bknz.

Güvenlik şirketlerine sızan organize suç şebekesi...  19 Ağustos 2019 günü gelişen bir olay - YUSUF adındaki Kartal Kentplus site güvenlik personeli, ileri psikolojik tekniklerle çocukları kumanda eden istismarcı çeteye dahil biri değilse benim çocuğuma kefil olacak cesareti nereden buluyor? [Bu şahsın kayda aldığım tartışmanın son kısmındakifadeleri izaha muhtaçtır] Çocuklara yönelik suçları araştıran, internetteki dark web'lerden haberdar bir sosyolog ve evladının sağlığı ve güvenliği için çalışan bir anne olarak bu cesaretin sorgulanması gerektiğini düşünüyorum. Çocuk istismarcısı siber çeteyle bağlantıları araştırılmalıdır. 



Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler