Film yapımcısı mantığıyla çalışan siber çeteler ve yandaşlık ilişkileri

Ulusaşırı siber çetelere eklemlenen yereldeki suç yapılanmaları kamusal alandaki kişisel görüntü ve bilgilerin, bilmediğimiz veri havuzlarında toplanmasına sebep oluyor. Benim yıllardır mücadelesini verdiğim organize saldırı ve itibarsızlaştırma yöntemleri bu veri havuzlarında toplanan algoritmalar üzerinden dizayn ediliyor.

Benim gibi Alevi, Kürt, Sosyalist bir kadın, bunlar için tefe koymaya çok müsait bir kimlik kombinasyonu oluşturuyor. 

Film yapımcısı mantığıyla çalışan siber çeteler kurgu ve hikayeler üreterek imaj mühendisliğine soyunuyor. Siber çetelere eklemlenen troll ağları ve ByLock türevi hizipleşen networkler manipulatif bilgi ve belgenin ortalığa servis edilmesinin aracı oluyor.

Kadına ve çocuğa GANİMET gözüyle bakan erginleşmemiş bir zihniyetin eline böyle bir güç geçti. Düşmanlık hukukunda bile olmayan bir gericilikle saldırıyorlar. Kabile devletinde bile daha düzgün bir adalet işleyişi vardır. 

İçişleri bakanlığı bünyesindeki ihalelerde MOBESE kayıtlarının yönetimini hangi şirketlere ihale ettiklerine bakın. Kamusal alandaki özel güvenlik kameralarının yönetimini, kayıt ve işleyiş biçimlerini araştırın. Bknz - "Kamusal alandaki görüntülü güvenlik ve takip sistemleri"


Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler