Türkiye'de Sistematik Çocuk İstismarları, Siber Güvenlik ve Çocuk Hakları

[2020 yılında kaleme aldığım Blog yazım]

Ülkemizde çocukların dünyasında ne tür olayların cereyan ettiğini araştıracak sosyal bilimciler ve ilgili devlet kurumları var mıdır?

Ergenlik psikolojisine hakim profesyonel merkezlerden yönetilen suç networkleri kendi ekonomilerini inşa etmiş ve devletin kılcal damarlarına kadar etkinliğini kurmuş durumdalar. 11-12 yaşlarında sosyal ağlarda ve bilgisayar oyunlarında ileri teknik ve psikolojik yöntemlerle çocukların iradeleri kırılıyor. Toplumdaki siyasal ve sosyal karşıtlıklar ile kin ve nefret ögelerini besleyerek "yolunu bulan" kirli bir yapılanma bir neslin altını oyuyor.

Bunları yapanların dinle, imanla, siyasetle, ideolojilerle hiçbir alakaları yok. 

Gözden çıkartılan ve kurban edilen "ara malzemeleri" BİZİM ÇOCUKLARIMIZ. 

Ulus aşırı networklerle iç içe geçen çağın yeni suç mahallerinde çocuklarını korumakla mükellef kurum devlettir. Ailelerin bunlarla baş edebilmesinin imkanı yoktur.

2017 yılından beri babasında kalan oğlum Cem'in her sabah saat 04:20'de uyandığını söylediği bir dönem vardı. Benden uzak kaldığı yıllar boyunca  oğlumun ne tür risklerle karşı karşıya olduğunu tahmin ediyorum. Oğlum benimleyken internet kontrolünü yapabiliyordum. Ancak babasının evinde kontrolsüz internetle bir başına bırakıldı. Savcılık somut riskleri aktardığım soruşturma taleplerimi karşılıksız bıraktı. Tehlike ve risk arz eden sıra dışı olaylarda Emniyetten destek istedim. Ancak sürece yönelik kalıcı bir çözümü kurumsal anlamda bulamadım. 

AİLELERİ EKARTE EDEBİLEN SİBER SUÇ YAPILANMALARI YERELLERDEKİ/KURUMLARDAKİ ÖRGÜTLÜ ÇETELERLE KOORDİNE ÇALIŞIYORLAR: BKNZ 

Kedilere, köpeklere işkencelerin yapıldığı, insanların vücut bütünlüklerinin bozulduğu ağır şiddet videoları, sapkın pornografik içerikler internetin ucunda yaşayan çocuklara MEYDAN OKUMA LİSTE GÖREVLERİ olarak sistematik biçimde izletiliyor. ÇOCUKLARIN İRADELERİ ileri psikolojik yöntemlerle kırılıyor. Gerçeklik algıları ve ruh sağlıkları bozulan BU çocuklar, sanal hipnoz alanına çekilerek belli odaklar tarafından kolayca kumanda ediliyor. Meselenin bir ucu fuhuş ve uyuşturucu çetelerine, irili ufaklı mafyatik yapılanmalara uzanıyor.


 


Bundan birkaç yıl evvel kedilere işkence yaptığı videoları sosyal medyaya yansıyan bu genç kızın masum hayvanlara sistematik işkenceleri sürdürdüğünü twitter trend listesinde #SudeAndasTutuklansın hashtag'iyle yine gördüm. Bunun gibi tek bir çocuk yüzlerce çocuğu etkiliyor. Yıllardır ikamet ettiğim mahallede de bu tarz videolardan etkilenmiş çocukların olduğunu düşünüyorum bknz.. Etrafta maalesef işkence görmüş kedilere rastlıyorum. Sapkın siber Çetelerin Kumanda Ettiği Bir Nesli Korumak: bknz

Ben kendi davamda oğlumu internet üzerinde dönen şiddet ortamından, kumpas ve tezgahlardan korumak isterken maalesef karşıma dikilen duvarda, devletin yetkili birimlerinin liyakatsiz tutumlarıyla da mücadele etmek zorunda kaldım. Çeteleşmenin en kilit kurumlardaki etki gücünü bizzat tecrübe ettim.

Oğlumu 2017 Ekim'inde benim güvenli alanımdan çekip alan ve babasının evinde aile koruma filtresi olmayan internetle bir başına uzun saatler kalmasına sebep olan tezgah daha büyük bir saldırının ve kumpasın parçasıdır.

Aile mahkemesi dahil yargı süreçlerini manipüle eden organize çetenin Emniyet, Adliye ayağını kullandılar. 

Devletin düzgün/dürüst birimleri tarafından (hâlâ kaldıysa) etkinliklerini çocuklar vasıtasıyla yayan dijital alandaki organize suç çetelerine yönelik nasıl bir çalışma yürütülebilir?

BUNLAR, kurumlardaki çıkar ilişki ağlarını renklendirme usulüyle farklı cemaat/hemşerilik çıkar ağlarıyla kamufle ederek sürdüren ekiptir

Toplumun farklı katmanlarına sızarak çamurlarını her yere bulaştırıyorlar

2006'dan beri ikamet ettiğim binadan birkaç sene evvel iki bina öteye taşınan, oğlumun akranı Ece ve Duru adında ikiz kızları olan Hülya adındaki kadın cemaat/hemşerilik çıkar ağlarında aleyhimde rol alanlardan biridir.

Yıllardır dahil oldukları paralel yapılanmalarda profesyonel manipulasyon ve nitelikli iftira suçlarında rolü olan bu insanlara yönelik cezasızlık politikasının sürmesi, kurumlardaki ahbap çavuş ilişkilerinin gücünü göstermektedir. Çocukların hem fail hem de mağdur olabildiği sistematik istismarların ve ağır hak ihlallerinin üzeri benim ve evladımın aleyhine örtülmektedir. Yalancı şahitliklerin ve iftiraların zaman aşımına uğradığı düşünülmesin. 

Organize çeteler sadece sosyal medyada değil, her mahalleden ve okuldan sosyopat eğilimli çocukları tespit ederek çevredeki diğer çocukları da etki altına alıyorlar

Emniyet/İstihbaratta cemaat/hemşerilik çıkar ağlarına çalışan, nitelikli iftira düzeneklerini ve yalancı şahitlikler ayarlayan, iftiraları resmi kayıtlara geçirmeden mahkemeleri arkadan dolanarak davaları manipule edenler kimdir? Bizim hakkımızdaki yargıları resmi makamlarca önemsenen bu kişi ve adresler kimlerle bağlantıdadır? Bana ve evladıma zarar veren bu insanların hangi güç odaklarıyla irtibat halinde oldukları HTS kayıtlarından bulunup çıkartılabilir. Ama yapılmıyor. Konut dokunulmazlığımı ihlal eden, hayatıma kast eden, onur ve haysiyetimi hedef alan iftira düzeneklerinde ve yalancı şahitliklerde rolü olanlar cezasızlık politikalarıyla korunurken olan bana ve evladıma oluyor. 

Araştırma Makalesi – Kamu Hukuku - bknz.

 

"(…) internet kullanımının Rusya’da olduğu gibi 14 yaşa kadar sınırlanması, çocukların ebeveynlerinin her daim onların yanında olmaları, her konuda desteklemeleri, davranışlarında herhangi bir değişikliğin ortaya çıkması halinde hemen fark etmeleri, ölüm oyunlarının kendisine ne kadar tehlikeli olacağını çocuklarına anlatmaları, sosyal hayatlarını sağlıklı yürütmeleri için çocuklarını gözlem altına almaları, okullarda İçişleri Bakanlığı Çocuklar İşi Bölümü temsilcileri, psikologlar ve öğretmenler tarafından sürekli toplantıların düzenlenmesi gerekmektedir. " Makalenin Tamamı için bknz.


                                  





















































































Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Son 5-6 yıldır elimi attığım her işin altından istisnasız çok pis kokular geliyor

Devletin en kilit kurumlarında Cemaat/hemşerilik/siyasi çıkar grupları

Reşit olmamış gençleri kullanan özel para-militer çeteler